pátek 13. července 2018

Zátkovačka lahví na pivo

Nabízíme zátky o průměru 26mm na klasické láhve (33l, 5l, 0l) a zátky. Těsnění je vhodné pro pivo , sycené i nesycené nápoje a minerální vody. Ruční stojanová zátkovačka korunkových uzávěrů, vhodná pro rychlé uzavření lahví. Univerzální ruční zátkovačka korunkových uzávěrů pro všechny pivní a sektové láhve.


Zátkovačka na dva druhy korunkových uzávěrů 26mm a 29mm. Skleněná lahev Pivo Tonneau l - barva: antyk, ústí: korunka 2mm, hmotnost: 40g, výška: 20mm. Dekorativní skříňka na vršky z pivních lahví je netradiční dárek, který zapasuje do domácnosti, kde mají trendy doplňky a pivo své čestné místo.


Po utržení několika hrdel skleněných lahví s ruční zátkovačkou a to bez rozdílu barvy a velikosti lahve, pojal jsem myšlenku na výrobu stolní . Ruční zátkovačka lahví na korkové zátky, páková, dvouramenná. Jednoduché použití pro vinaře s malou produkcí lahovových vín. Popis produktu: Velmi pohodlná zátkovačka pro zátkování standardních lahví na víno přírodními nebo syntetickými zátkami. Některé typy lahví byly navrženy speciálně pro použití na pivo , jiné se používají i na jiné nápoje či tekutiny. Existují i speciální typy lahví používané pouze jedním . Používá metodu protitlaku, která snižuje . Prodej lahví na víno, pivo , alko i nealko nápoje a demižony.


Pokud by měl někdo zájem mohu zprostředkovat výrobu zátkovačky na lahve. Když je hlavní část kvašení hotová, naplňte pivo do lahví a přidejte trochu cukru,. Plynulý posun zajišťuje 9ložisek! V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat! Automatická plnička lahví (komplet) na pivo , víno nebo lihoviny.


Předmět příspěvku: Re: Plnička a zátkovačka lahví. BETA je určena pro mytí . Jeden konec plynové hadice nasaďte na plničku. Nadpis: plnička a zátkovačka lahví. Poloautomatická zátkovačka. FRIEDERICH,napájení 3V,korky přírodní nebo.


Porovnání cen stojan na lahvi , srovnání cen stojan na lahvi na portálu HLEDEJCENY. DekorStyle Skříňka na pivo s otvírákem THE BEST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky