pondělí 16. července 2018

Zeolit koupit

Na Váš svatební stůl dodáme klasické zákusky nebo minidezerty. Nabízíme věnečky, banánky. Kupte od nás knihu a budete na svůj život nahlížet pozitivně. Tradičně nejžádanější zámecké, svatební , išelské cukroví , CENA : 59.


Příjmáme objednávky na vánoční cukroví. Termín vyexpedování od 17.

Maximálně kg na objednávku. Kde se peče dobré svatební cukroví ? Kč , sleva na svatební koláčky. Cena za 1kg je 370kč. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete. Složení: svatební koláčky 17.

Dobrý den pekařinky :-) prosím o radu, jsem tady nová a nevím jak to tady funguje :-)Prosila bych jestli by jste mi neporadili, kolik si mám říct . Na kg cca ks 1) . Svatební marcipánové dorty. Pečeme na zakázku svatební koláče z kynutého těsta, ručně tvarované,. Do mixu je prvních druhů vypsaného cukroví. Objednávky přijímáme do 30. Krabička na svatební výslužku - krabičky na svatební výslužky, cukroví , koláčky.


RAŽENÉ koláčky mini svatební ( kg upeč. koláčků cca 2Ks). Všechny naše svatební koláčky je možné v Praze předem ochutnat – za 1Kč Vám připravíme. Ke svatebním koláčkům se skvěle hodí i svatební cukroví či perníčky.


Jednotlivé balení se mohou lišit s ohledem na aktuální dostupnost jednotlivých druhů. Vánoční cukroví extra máslové kg. Plzně cena 26- za 1kg na adresu zákazníka, . Na objednávku Vám vyrobíme dorty, mini zákusky, cukroví , pouťové i svatební koláčky.


Cukroví - 1kg balení mix. KRABICE NA CUKROVÍ ČERVENÁ kg. Pokud plánujete svatbu o cca hostech a každému budete dávat výslužku, potřebujete až kg cukroví. Možností je skoro nespočetně – podívejte se například na svatební dorty, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky