pondělí 30. července 2018

Past na myši domečková

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nejrychlejší a nejhumánější likvidace chycených škůdců: Vložit past do kbelíku s vodou a škůdce utopit. Drátěná past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců, myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete . PAST NA MYŠI DOMEČKOVÁ.


Jde o drátěnou past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců.

Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Nutné přihlášení pro nákup. Domečková past na myši. Past na myši domečková.


Obdélníková past s průhledným krytem je nejprodávanější a nejúčinnější past na odchyt živých myší. Myš úzkým otvorem vnikne dovnitř, ale nemůže se . Do jedné pasti lze chytit až myší ! Přes odklápěcí průhledný vrchní kryt dobře vidíte výsledek.

Návnada se klade ze spodu . Myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete vypustit mimo domov v přírodě. Drátěná domečková past na myši , do které lze na jednu návnadu chytit několik živých myší. AddThis Sharing Buttons. Dovnitř pasti se umísťuje návnada. Pomocí této jednoduché pasti na myši se chlapíkovi podařilo usmrtit až myší za jedinou noc.


Velmi odolná a pevná past na myši , opakovaně použitelná a omyvatelná. Drogerie Prostředky proti hmyzu,myším apod. Myš zůstane živá - možnost odnést ji na jiné místo. Balení: (balení po ks, cena za 1ks). Do pasti lze chytit několik živých myši.


Na jednu návnadu je možno chytit několik živých myší. Pro odchyt většího množství myší až 2 zůstávají naživu. Skladem Product Cena: 2Kč. Group Jak se používá: myši úzkým otvorem vniknou dovnitř, ale nemohou se dostat ven, pak je . Pohybuji se podel stěn a ruznych předmětů,je zbytečné stražit pasti do prostřed místnosti.


IvanH, RE: MYŠI a zkušenosti.

Bez daně: 5Kč S daní: Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky