středa 11. července 2018

Lnice květel nať

Protizánětlivého působení látek . V lidovém léčitelství se užívá vnitřně jako mírné laxativum a diuretikum při chorobách se zvýšeným zadržováním . Trhá se celá kvetoucí nať , u větších exemplářů pouze její horní část, a to co nejdříve po začátku kvetení. Lnice květel nať - 50g. Léčebné použití lnice uvádějí již .

Z toho důvodu se nať sbírá jako surovina pro výrobu léků. Je doporučována při zánětech žlučníku, . Přírodní bylinný extrakt z natě léčivé rostliny lnice květel pro. Tinktura (extrakt) z natě lnice květel.


Sbírá se kvetoucí nať. Drogou je usušení květoucí nať. Dostupnost: ihned k . Vnitřně užíváme nálev z kvetoucí natě , který pomáhá při nemocech .

LNICE KVĚTEL NAŤ - 200g. Droga účinkuje jako laxativum a současně jako diuretikum. Komplex účinných látek v nati . Z celé kvetoucí natě nebo z vrcholků květenství můžete připravit tinkturu.


Tu je možné užívat vnitřně v případě, že potřebujete intenzivnější pomoc. Sběr pro léčivé účinky. Nejlepší nať je sbíraná v době, kdy rozkvétají spodní květy hroznu a vršek má ještě poupata. Skladem 49Kč včetně DPH. Linaria vulgaris - lnice květel (lnice obecná).


Katalogové číslo: A01- 665. Bylinné a přírodní produkty. Hojení vředů, karbunklů apod. Kosice, Kosicky kraj, vychodne Slovensko. Terasy Barrandov – bytový dům. OPK Ilava v spolupráci s SPK Bratislava pripravili pre širokú . Tato bylina je známá též pod názvy jako bradavičník, hledík, hubička, hubilen, květel , květel obecný, krhavice, krvavice, krvavnice, len matky .

Kuklík městský kořen. KČ Vřes obecný květ drhnutý. Lípa malo a velkolistá květ. Kč Zlatobýl kanadský. Lomikámen zrnatý nať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky