pátek 16. června 2017

Aplikace bez reklam

Aplikace bez reklam

Popis: Prodam dva držáky na truhliky. Barva: zelená, na každý držák 2x šroubky na spojení Materiál: pevný kov, který je . Plastový nastavitelný balkónový držák truhlíku Fantazie. Zboží není momentálně dostupné.


Kovaný držák na truhlíky. Originální ručně kovaný nástěnný držák určený k uchycení květinového truhlíku. Levné držáky na truhlíky - velký výběr naleznete online na BauMax. I think they are so charming and can cure a multitude of house exterior sins. If I were selling a house, I think a. Háky na truhlíky mají antracitovou barvu.


Prodáváme a vyrábíme koberce kusové, perské i koberce pro děti. Stejně tak laminátové, vinylové či dřevěné plovoucí podlahy. Habitat, to je záruka kvality. Kovový balkónový držák na truhlík Fantazie. Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu.


Aplikace bez reklam

Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády. Zabraňuje spadnutí truhlíku následkem vyšší váhy truhlíku nebo špatných. Adaptér k držáku na truhlík FIXPOT, který slouží k nalepení na parapet. Je univerzální pro každý typ a velikost truhlíku a udrží truhlík na parapetu za každého počasí, a to i při bohatém závěsu květů. Držáky na truhlíky objednejte na kvetinace-levne.


Balkónový držák je vhodný na menší truhlíky. Je odolný vůči mrazu a slunečnímu záření. Je určen pro zábradlí o šířce 2-cm. Držák lze umístit před truhlík a tím . Nosnost jednoho páru: kg.


Aplikace bez reklam

Na této stránce můžete vidět, jak lze jednoduchým způsobem zabránit padání květinových truhlíků s květinami na zem. Nabízíme různé druhy designově zajímavých a nevšedních držáků na truhlíky. Vyberte si z naší nabídky a už Vám nebude bránit nic k tomu, aby jste si květinami . Vhodné truhlíky z naší nabídky, které můžete zavěsit na kovový závěs, jsou . K uchycení jednoho truhlíku je zapotřebí ks háků. Bohaté závěsy květů často převracejí nakvetlé truhlíky z parapetu na zem, a tím dochází k jejich poškození.


Lze montovat i na fasády zateplené polystyrenem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky