pondělí 19. června 2017

Draselná sůl na hryzce

Pocukrujte“ každý otvor draselnou solí. Jeden z receptů proti hrabošůkaždý den posypejte novou díru v zemi draselnou solí, pak ji zahrňte a přišlápněte. Ze soli se uvolňuje chlor, který hlodavcům . Nejvíce ohrožené však jeho činností bývají mladé stromky.


Hryzec je dokáže úplně zlikvidovat, protože stromek ožere, jako když ostrouháte tužku.

Zahrádkáře však zajímají především hraboši a hryzci , kteří způsobují na. Draselná sůl K2O, je univerzálním draselným hnojivem používaným k základnímu hnojení na všech půdách. Krtka samozřejmě poznáte podle krtinců, tedy větších hromádek hlíny na trávníku , jejichž časté rozhrabání krtky velice znervózňuje. Když na zahradě začne řádit hryzec , je to pohroma.


Ještě větší pohromou jsou hryzci , kteří ničí kořeny stromků. Jak se jich bezpečně zbavit? Do chodbiček od krtka můžeme také vložit zapáchající látky jako citrónovou či pomerančovou kůru, lidské vlasy, draselnou sůl , naftalín nebo . Hraboš polní (Microtus arvalis) je vegetarián.

Po úplném rozkladu Sava zbyde sůl a voda. Též někdy pomáhá narvat do děr bílou draselnou sůl (ďouru zašlápnout), z toho uvolňovaný chemický sajrajt zvěř vypuzuje k sousedům. DRASELNÁ SŮL (chlorid draselný), univerzální draselné hnojivo k základnímu hnojení, k přihnojení travních porostů.


Ačkoli je milé, když k nám na zahradu zavítá nějaký živočich z volné přírody, hryzec je něco, co tu opravdu nechceme. Hryzci ničí kořeny rostlin, . Prosím vás, paní Dušková vloni říkala, že proti hryzcům je nějaký. Takže zkusit dát draselnou sůl a nevím jaké jiné hnojivo dáváte, ale říkám, . Mäuse - Weg, truska napuštěná vonnými látkami, silná vůně působí obrana proti hryzcům a hrabošům. Neudosan, draselná sůl přírodních mastných kyselin . Posypeme ihned při sázeni. KVK, vypustíme draselná i organická . Twitraři-zahrádkáři, nevíte, jak se zbavit hryzce ? Zkoušel jsem to napřed řešit domluvou, pak pastmi, draselnou solí, dýmovnicemi a ta svině . Koncentrované granulované draselné hnojivo na jehličnany, brambory.


Odhaněč krtků odhání především krtky, hryzce. Je vodotěsný a proto.

NEUDOSAN AF obsahuje draselnou sůl přírodních mastných kyselin. Výborně zahubí zejména hryzce při použití brzy na jaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky