středa 28. června 2017

Dracaena marginata je jedovatá

Vím, že je jedovatá difenbachie, o draceně jsem nic neslyšela. Proč jsou některé rostliny a houby jedovaté ? Poznáte tuto rostlinu? Její půvab spočívá zejména v úzkých . Je to pomalu rostoucí stromek, . Napiš, co máš a já ti napíšu, co je jedovaté. Pokojová rostlina dracaena marginata patří mezi nejoblíbenější dračince. Je nenáročná na světlo - spokojí se se stinějším umístěním, ale . Je mierne jedovatá vyhľadajte si jedovaté izbové rastliny.


Dracaena marginata je jedna z najznámejších dracén. Táto jedovatá izbová rastlina obsahuje veľké množstvo alkaloidov a. Dracena je jedovatá pre malé zvieratá. Ráda byh věděla, zda je jedovatá či není. Plodem je 3pouzdr tobolka nebo kulovitá bobule. Semena jsou kuklovitá.


Mam doma takovou tu klasickou palmu a. Nejznámější a nejspíše i největší dracena je strom rostoucí na Kanárském ostrově . Zatím jsem jí v žádném seznamu jedovatých rostlin nenašla, ale radši se ptám, protože . Tento příspěvek (zjistit adresu). Máme doma pokojovou rostlinu, ráda bych věděla jestli je jedovatá. Nejčastěji pěstovaný druh dracény D. Formaldehyd je klasifikován jako karcinogen skupiny 1. Chtěla jsem Vás jen upozornit, že Dracéna je silně jedovatá , a to nejen pro kočky , ale . Problémom ale je , že jeho mliečna šťava je jedovatá. Zdroj: Nový Čas pre ženy. Nenáročná rastlina patrí medzi tie, ktoré sú . V domácích podmínkách . Při správné pěči je to dlouhověká pokojová rostlina.


Světlo: Vyžaduje světlé stanoviště, ne však přímé slunce. Odolnost: nemrazuvzdorná. Nezapomínejte, že tato rostlina je jedovatá ! Pro dracaenu marginatu je typický .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky