středa 21. června 2017

Řepík lékařský mast

Řepík lékařský mast

V bylinářství se užívá hlavně natě a listů řepíku. K těm nejdůležitějším patří kyselina křemičitá, taniny, éterický olej,. Mast s výtažkem z řepíku lékařského se užívá při drobných oděrkách, prasklinách , a dalších kožních onemocnění (vzniklých mechanickým působením).


Řepík lékařský mast

Mast nemusíte uchovávat v lednici. Trvanlivost masti je obvykle . Na citlivou a bolestivou pokožku v okolí hemeroidů. Vyráběla se z něj mimo jiné totiž mast na válečná zranění. S řepíkem pracují nejen vyhlášení bylinkáři, ale také lékaři , kteří jej ordinují proti nespavosti i jako . Složení: lihový extrakt z nati řepíku lékařského , levandulová silice, vitamín E, včelí vosk, vepřové sádlo.


Co praví lidová moudrost: Řepík lékařský se . Můžete z něj připravit nálev, kloktadlo i mast. Agrimonia eupatoria) je trvalka vysoká až cm. Kvete od června do srpna květy . Ideální je koupel v trvání až minut.


Při křečových žilách a bércových vředech se často doporučuje řepíková mast , která má podobné užití jako . Jedna z nejrozšířenějších a nejznámějších bylin se užívala již ve starověku, roste až do výšky jednoho metru a má chlupatou lodyhu se žlutými . HERBEX REPÍK LEKÁRSKY sypaný čaj 1xg. Pro své svíravé účinky je vhodný i pro zacelování ran, . Konigskraut – královská bylina. Koňská mast chladivá s konopím je unikátní bylinný balzám s konopným extraktem a . Bylinná mast 1ml - řepík lékařský mast s výtažkem řepíku lékařského se užívá při drobných oděrkách, prasklinách a dalších kožních poškození. Repík lekársky - bylinná masť 1ml Táto masť je osvedčeným pomocníkom pri zápaloch nechtového lôžka či kožných záderoch.


POPOV Mast Řepíková 50ml. Kvalitní vepřové sádlo, včelí vosk, řepík lékařský , heřmánek pravý, šalvěj lékařská, tymián obecný, parfém (směs přírodních silic). Bylinná mast s výtažkem z řepíku lékařského se užívá při drobných oděrkách, prasklinách a dalších kožních poškození.


Řepík lékařský mast

Je osvědčeným pomocníkem při . LEROS Řepík lékařský nať 40g sypaný. Internetová cena Kč. Kč Cena za 1g: Kč.


Kůže: Oficiální - Teplý odvar ve formě obkladů nebo koupelí se. Při bércových vředech je možno vřele doporučit řepíkovou mast , která má .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky