středa 28. června 2017

Kudowa zdroj tržnice 2018

Samčí šištice převislé , 5-mm dlouhé, kulovitě vejčité, žlutavé, s šupinami na bázi. Modřín opadavý (Larix decidua) patří k jedněm z mála jehličnanů, které na zimu. Nároky tohoto stylu splňuje kupří- kladu borovice, hloh nebo modřín.


Předlohou tohoto stylu by mohla být. Modřín modřín opadavý,Larix decidua, pěstování ,substrát,půda,slunce,stín, bylinka,květina. Modřín japonský převislý Stiff Weeping - Modřín japonský Stiff Weeping (Larix kaempferi Stiff Weeping) je převislý modřín s atraktivním jehličím, které má modrý.

Dotaz z rubriky Poradna zahrada na hobbyzahrada. Současně je oblíbenou dřevinou pro pěstování v miskách ve tvaru bonsají. Roubovaný na kmínku 1cm.


Prodáváme v kontejneru C 5. Pěstování není náročné. Převislá forma modřínu. Na slunném stanovišti se lépe vybarvuje. Zakrnělá forma modřínu s převislým habitem.


Jeho výška se odvíjí od výšky roubování.

Je vhodný do menších zahrad. Je nenáročný na pěstování. Rostlina je čtyř letá. Větve rostou kaskádovitě a jsou převislé až k zemi. Není náročný na pěstování , půjde dobře v každé půdě.


Bývá pěstovaný i na kmínku, pak je tvarem hodně převislý , dlouho do . VÝSADBA OVOCNÝCH STROMKŮ. MODŘÍN PŘEVISLÝ - Larix kaempferi ´Stiff Weeper´. V zahradě mám již roky vysazený převislý Larix kaempferi Diana na kmínku. Má poměrně velké přírůstky větví.


Odrůda s výrazně převislými nebo plazivými větvemi, celkový tvar záleží na výšce roubování a následném tvarování rostliny. Nejčastěji se setkáme s rostlinami . Vyskytují se zde však záměrně pěstované vyšlechtěné produkční či okrasné . Krásně vynikne na zahradě sazenicka. Pokud máte velkou zahradu, lze ho pěstovat jako strom. Pokud nemáte dostatek místa, sáhněte po převislém nebo zakrslém druhu.


Samčí květy drobnější, převislé , žlutě zbarvené, samičí vzpřímené, nápadně červenavé. Plody jsou vzpřímené. Modřín dobře snáší pravidelný řez, lze jej využít i na tvarované živé ploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky