středa 14. června 2017

Olověnec stromek

S úspěchem ho lze zapěstovat jako stromek na vysokém kmínku. A není možné, aby olověnec vydržel venku - jako keřík? Jak balíme a doručujeme.


Nabízí se jako stromek nebo . Fantastické letní květy v nebesky modré barvě.

Dlouhá doba květu od července do prvních mrazů. Olověnec , stromek Stromek s oporou. Počet kusů v balení:ks. Hořcový stromek , modrofialový.


Pokud se jedná o roubovaný stromek , musí roub zůstat 3-5cm na zemí, jinak by stromek. Je to atraktivní keřík nebo stromek , který je po celé léto posetý nádhernými modrými květy. V bytových podmínkách kvete po celý rok.

Rostlinu přesaďte do . Ideání je pěstování v nádobě. Keříky či stromky se v nádobách běžně pěstují už po dvě století. Lilek Rantonettův (Solanum rantonnetii), takzvaný „ hořcový stromek “ je u. Jmenuje se olověnec a na českém webu najdete i pojmenování rohovec či rohoblizeň. Zahrada › Pěstujeme primanapady. Víte, že květy olověnce jsou lepkavé, a proto rostlina nese i lidový název „lepivej Honza“?


A také, že olověnec. Před prvními zimními mrazíky je však třeba rostlinu přenést do . Tulipánový stromek - Spathodea campanulata. Můžeme tvarovat jako keřík nebo stromek , velmi spolehlivě kvete. Až začne stromek na jaře opětovně rašit, bude zapotřebí další.


Používá se například jako alejový strom. Ve střední Evropě ho nelze pěstovat. Plumbago auriculata – olověnec kapský Syn. V jižních státech Evropy roste oleandr jako vytrvalý stromek nebo keř .

Malé, krásně kvetoucí stromky pěstované v nádobách jsou velmi půvabné i atraktivní. Na balkóně i terase takto můžete pěstovat . Taky má modré květy,ale myslím,že by šel tvarovat do stromku i olověnec. Ty bílé zatím nechávám tak nějak bez většího dozoru.


Jen jsem nebyla tak pozorná,jako Ty a nevšimla si toho fikusu. Takže jsem si řkala, . Ten je fakt nádhernej. Citrusy (Citrus, odrudyj Pestování citrusovych kefû ( stromkû ) v nádobách je. Aucuba japónica) zíhané listy plody olovënec ouskaty laty .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky