středa 21. června 2017

Primalex plus 4kg

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Primalex PLUS 4kg - Stavebninystastny. Je to směs - vodní suspenze kaolínu, vápence, titanové běloby, karboxymetylcelulózy, organické . Nátěr pro malování minerálních povrchů ve středně zatěžovaných interiérech.


Kategorie: VNITŘNÍ MALÍŘSKÉ NÁTĚRY. Otěruvzdorný vnitřní nátěr s vysokou bělostí.

Propustný pro vodní . Tuto bílou barva na zeď a mnoho dalších barev pro interiér za SKVĚLÉ CENY seženete na NEJBARVY. Vylepšená receptura . Současná receptura zachovává . DPH 18Kč bez DPH. Cena po slevě 2Kč vč.


Počet: ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Biela interérová farba.

Save this product for later. CHARAKTERISTIKA Oteruvzdorný vnútorný náter s vysokou belosťou. Neuzaviera priechod vodným parám. POUŽITIE Omietky a sadrokartónové dosky vo . Maľovať s ním môžete v obytných priestoroch, kancelárie, výrobné . Súčasná receptúra zachováva . PROFIDOG Premium Plus All Breeds Puppy kg - Kompletní krmivo pro štěňata všech plemen (2–měsíců) - Vysoký obsah proteinů pro perfektní růst štěňat. H bazénové vody GUAa POOL pH plus kg Ideální hodnota pH při používání bezchlórové a chlórové dezinfekce vody je 8-4.


Nově přehlednější a rychlejší. Dostupnost, více než kusů. Poslať e-mailom priateľovi. Nákup bez rizika: dní na vrácení. PRIMALEX Plus kg platné do: 8. Momentálne nedostupné.


Tapety Červené tapety Lacné tapety . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky