pátek 24. května 2019

Čechrava hnojení

Nezapomínejte ani na pravidelné hnojení. Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Doba květů ‎: ‎květen, Červen, Červenec, srpen Náročnost pěstování ‎: ‎Je to nenáročná rostlina. Je čas na zelené hnojení : Krásně kvete a pro půdu je elixírem.


Jak čechravy vypadají. Pocházejí z východní Asie, kde volně v . Množení: Čechravy se množí dělením trsů na jaře nebo na podzim. Lze také vysít příslušné osivo, nebo množit. Dobrým hnojením vylepšíte bohatost a kvalitu květů.


Sugarberry je další pěstitelský kousek z dílny holandského šlechtitele jménem. A jak Čechravu pěstovat? Tyto něžné milovnice stínu a polostínu mohou zdobit. Před přímým letním sluncem ji však musíme chránit.


Dub bahenní, Quercus palustris. Astilbe arendsii) vyžaduje jasné rozptýlené světlo. Podražec velkolistý , syn. MACROPHYLLUS velkolistý , Arhatova borovice Clt. TINUS Eve Price modroplodá . Salvia : návod k pěstování, požadavky na světlo, hnojení , vlhkost, množení a zalévání.


Převislá květenství v pěkném starorůžovém tónu. V období květu nepochybně upoutá pozornost. Potřeba místa: Asi cm.


Netradiční trvalka, která na stanovišti vydrží i několik let a zkrášlí kouty zahrady pod stromy či u vysokých plotů. Nejlépe vynikne ve skupinových výsadbách. Arendsii je přibližně 30 . Hnojením vylepšíte její kvetení. Je mrazuvzdorná do -34°C . Archiv pro štítek: hnojení. Rýt nemusíte, čechrat ano.


Záhony po sklizni chtějí hnůj nebo zelené hnojení. Ne každá zahrada poskytuje ideální podmínky na pěstování kvetoucích rostlin. I v polostínu a vlhku si však můžete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky