čtvrtek 30. května 2019

Svatebni cukrovi cena za 1kg

Včera jsem byla u paní co nám bude péct cukroví do výslužek a docela nás zaskočila cena. Prý bude kilo cukroví cca za 3Kč (podle ceny surovin). Kolik kg objednat pro lidí? Svatební koláčky, kolik kilo mám objednat?


Cukroví lze libovolně.

Jak ale odhadnou, kolik ho budete potřebovat? Holky kolik bych měla objednat svatebního cukroví pro lidí? No, co nejvíce na svatbách jde tak drobné cukroví a koláčky.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete. Složení: svatební koláčky 17.


Nabízíme tisk fotografií na jedlý papír do velikosti A4.

Dobrý den pekařinky :-) prosím o radu, jsem tady nová a nevím jak to tady funguje :-)Prosila bych jestli by jste mi neporadili, kolik si mám říct . Na kg cca ks 1) . Pečeme na zakázku svatební koláče z kynutého těsta, ručně tvarované,. Do mixu je prvních druhů vypsaného cukroví. Objednávky přijímáme do 30.


Krabička na svatební výslužku - krabičky na svatební výslužky, cukroví , koláčky. RAŽENÉ koláčky mini svatební ( kg upeč. koláčků cca 2Ks). Všechny naše svatební koláčky je možné v Praze předem ochutnat – za 1Kč Vám připravíme.


Ke svatebním koláčkům se skvěle hodí i svatební cukroví či perníčky. Jednotlivé balení se mohou lišit s ohledem na aktuální dostupnost jednotlivých druhů. Vánoční cukroví extra máslové kg.


Nabízím tradiční vánoční cukroví zhotovené z kvalitních surovin. Na Váš svatební stůl dodáme klasické zákusky nebo minidezerty. Kupte od nás knihu a budete na svůj život nahlížet pozitivně.


Tradičně nejžádanější zámecké, svatební , išelské cukroví , CENA : 59. Příjmáme objednávky na vánoční cukroví. Termín vyexpedování od 17.

Maximálně kg na objednávku. Kde se peče dobré svatební cukroví ? Kč , sleva na svatební koláčky. Cena za 1kg je 370kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky