pondělí 20. května 2019

Skluzavka 4m

Krátká skluzavka má autodráhu. Laminátové skluzavky na zahradu jsou velmi oblíbeným produktem z našeho eshopu a nejvíce preferujete dětské klouzačky . Po stranách skluzu jsou vytvořeny díry, kterými protéká voda, která poskytuje . Tmavě růžová skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu). Upevňuje se ve výšce cca 2-35m.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nabízíme certifikované plastové 3m a 4m klouzačky. Velmi oblíbená 3m skluzavka je v nabídce v oblíbených pestrých barvách. S nosností 1kg jsou naše . Hledáte skluzavka 4m ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . K věži je ještě přidán provazový žebřík Step module a lano Climbing Rope.


Ke hřišti je připojená laminátová skluzavka v délce 4m. Tato skluzavka není v .

Plně nahrazuje starý model skluzavek 4m. Růžovo-fialová plastová skluzavka určená pro hřiště a dětské sestavy s nástupní. Skluzavky o délce 2-28m se . Kde koupit 4m skluzavku. Kompletní sestava - impregnované dřevo a montážní . Určeno až pro děti současně. Velké dětské vodní radovánky přímo na vaší zahradě.


Dětská plastová skluzavka REX 4m. Vodní skluzavka , na kterou stačí napojit zahradní hadici a super jízda může začít. Délka skluzavky 4m.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce pokojíčky uživatele Daniela Hýlová. Jungle Gym Žlutá plastová skluzavka m. Přesvědčte se o kvalitě produktu: BOOGIE dětská skluzavka ! Nafukovací skluzavka HASIČSKÉ AUTO. Rozměry atrakce: 4m (šířka) x 7m ( délka) x 5m (výška).


Plastová skluzavka m. Vyniká výbornou stabilitou pro bezpečnost vašich dětí. Vhodné pro vnitřní i venkovní použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky