pátek 17. května 2019

Plynová vzpěra 80n

Plynová vzpěra 80N pro dřevěná i hliníková dvířka N - kg provedení - stříbrná. STRONG plynová automatická vzpěra 80N šedá. Parametry skutečného . Plynový píst pomáhá otevírat a zároveň drží otevírané . N Firma Salu systems vyrábí nábytkové komponenty na zakázku.

Kód dodavatele, HT -05. Jedná se zejména o vestavěné skříně, systémy kování vestavěných skříní, . Výklopy - Plynové vzpěry. LEVEL plynová vzpěra s tlumením 80N. Kč Cena s DPH: 4Kč.


Použití: Pro skříňky s výklopnými dvířky, kdy tato vzpěra u. Kategorie: AKCE-kování.

N (6kg), 80N (8kg), 100N . Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první! Kč s DPH (36Kč bez DPH). Images are for illustration only and may not correspond to reality. The parameters of the actual . Upozornění: poslední kus skladem! Datum dostupnosti: Informujte mě, až bude k dispozici.


Obrázek Zobrazit větší. Teleskop plynový 80N s regulací. Dostupnosť: skladom Viac informácii. DIY plynová vzpěra ocel stříb. Pokud mají Vaše plynové vzpěry GETO LIFT dlouhodobě plnit svou funkci, věnujte prosím pozornost následujícím doporučeníPozor : ve válci je vysoký tlak.


Prihlásenie Registrácia. Email: Heslo: Pamätať si. Chcem si zmeniť heslo. Rozšírené vyhľadávanie.

Prehľadať: Názov, Všade, Popis. N pro padací barová dvířka, píst (táhne) . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Vzpěra plynová stříbrná plynová výklopná vzpěra barva: stříbrná pro ovládání dvířek, vík, oken a jiných pohyblivých elementů použití v nábytkářském průmyslu.


Použitie na vyklopenie drevených alebo hliníkových dvierok. VIM - sklopná vzpera P1. Nábytkový piest 80N GTV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky