středa 29. května 2019

Kalhoty husqvarna technical

Inteligentní použití reflexních tkanin, lehkých, pružných materiálů a vyztužení z materiálu Cordura . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Moderně střižené kalhoty HUSQVARNA Technical Extreme ze strečového materiálu, vypasované, s ergonomicky řešenými detaily poskytují maximální komfort. Dřevorubecké protipořezové kalhoty HUSQVARNA Technical Extreme. Odvětrávací zipy na zadní straně nohavic zaručují pohodlí při celodenní práci a dlouhou . Dostupnost: Na dotaz.


Pro informaci ohledně dostupnosti toho zboží nás prosím kontaktujte na . Nově přehlednější a rychlejší. Husqvarna kalhoty neprořez Technical Extreme. Reflexní tkanina v oblasti kolen. Optimalizovány pro využití s holínkami.


Zatím nikdo komentář nepřidal. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Splňují nejvyšší nároky uživatelů, kteří pracují v lese s ručně nesenými motorovými stroji na plný úvazek. Pro zvýšení odolnosti jsou na . Maximálně odolné ale komfortní kalhoty pro časté a náročné práce v lese . Zavolejte nám nebo napište, rádi Vám zodpovíme všechny dotazy ohledně tohoto produktu. V exponovaných místech jsou.


Kalhoty do pasu Technical Extreme. Akční nabídka od Heureka. Na přední části jsou silně vyztuženy a . Some excellent photos and detailed technical specifications of them are enclosed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky