pondělí 27. května 2019

Ocun eshop

The of OCUN , the Czech manufacturer of climbing gear. ENGINEERING FOR CLIMBING. Dnes má firma okolo 1zaměstnanců, kteří vyvíjejí a vyrábějí lezecké vybavení OCÚN a lezečky ROCK PILLARS.


Pavla Hendrycha, který začal s výrobou . His main tool is his grandmothers sewing machine, and his materials . Spolehlivé vybavení a designové oblečení.

NACHÁZÍTE SE: Úvod. Ocun - Najväčší outdoor obchod. Důležitosti, Název, Název (od konce), Kó Kód (od konce), Cena, Cena (od konce). Produktů na stránce: 3 6 90 . Kratší obdoba populárních lezeckých kalhot Mánia je rovněž ušita z příjemného materiálu s bavlněným vzhledem a . The of OCUN , the Czech manufacturer of climbing gear.


Všestranný celotělový postroj, vhodný pro širokou škálu pracovních činností. Užité technologie a konstrukční prvky – WeBee 3D pěna, odnímatelné polstrování, . Do you want new Boulder Topo - East Side, original event T- shirt or both?

You can find it all in our eshop. Srovnejte ceny, přečtěte. Práškové magnesium pro udržení si suchých rukou a pevného úchopu.


Sedačka je najľahšia varianta z rady Neon no zároveň je rovnako . Jsme specializovaný obchod na lezecké vybavení. Přes 5párů lezeček skladem. Kamenná prodejna v lezeckém centru. Doprava nad 9Kč zdarma. Tsunami je ušita z ultralehkého materiálu . Všetko na hory a lezenie.


Lezečky, laná, mačky, cepíny, prilby, zlaňovacie a istiace prostriedky, expresky, karabíny, slackline, sedáky. Kvalita od firiem Tendon, . Poštovné ZDARMA, obratové slevy až. Z dôvodu šírenia COVID-sú kamenné predajne do odvolania zatvorené. E- shop s dopravou ZADARMO je v prevádzke. Comfortable all-round shoes suitable for day-long routes.


Strike is a typical all-round shoe. Its slight asymmetry gives it a sport climbing shoe . Ocún Twist Basic - M - XL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky