pondělí 20. května 2019

Ježek bělobřichý věk

Jeho původ je v oblasti od Senegalu až po Súdán a . Ve vyšším věku se u nich také může vyskytnout rakovina, cukrovka či . Průměrný věk ‎: ‎Cca roky Váha ‎: ‎Mini linie: do 3g, Medium linie: 350-5. Ježek bělobřichý patří mezi nejčastější druh ježka chovaného v zajetí. Obvykle samička rodí – mláďat, která se mohou odstavit ve věku cca týdnů. Průměrná délka života ježka bělobřichého je – let. Atelerix albiventris.


English name Four-toed Hedgehog ( African Pygmy Hedgehog) Deutche name Weißbauchigel (Afrikanischen zwergigel) . Zvířata - Jezek belobrichy inzerce. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Tato nemoc postihuje téměř výhradně mláďata mezi 6-týdny věku.


Potřeby pro ježky bělobřiché ! Byly nalezeny fosilní pozůstatky předků, které sahají až do věku. Velikost ježků bělobřichých je individuální, protože se dělí do linií. Nová Ježek patří všeobecně k milým zvířátkům, snad se ani nenajde. Nejčastěji u nás chovaným ježkem je ježek bělobřichý. Samička by měla rodit maximálně dvakrát ročně, poprvé mezi půl a jedním rokem svého věku.


Teď nemáme na mysli ježka, který vás navštěvuje na vaší zahradě ani. V přírodě se ježci bělobřiší dožívají přibližně – roky, v zajetí se věk ježků . K chovu ježků jsou nejvhodnější umělohmotné boxy o minimálních. U ježice musí první porod proběhnout mezi 7-měsíci věku , protože pak jim srůstají pánevní kosti . Barva začne blednout kolem roku věku.


Máme dvě varianty, a to alžírskou a bělobřichou. Rozdíl spočívá v tom, zda ježek má nebo nemá „lícní skvrny“ pod . Chováme ježka: Připravila jsem si pro vás sérii článků o domácích mazlíčcích,. Ježek se při dobré péči dožívá věku až šesti let.


Do chovu je samičku možné zařadit po měsících věku. Rozmnožování není žádný problém, obvykle postačí k samci dát na týden samici. Nejznámější jsou ježek bělobřichý a ježek alžírský. Miminka afrického pygmy ježka ( ježek bělobřichý ) s PP.


Věk do roku a jedno mládě. Osobní převzetí Praha. Koupim ježka Belobricheho. Stále populárnější ježek bělobřichý má klidnou povahu a lehce si na nás zvykne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky