úterý 14. května 2019

Moridlo na drevo vzorkovnik

Moridlo na drevo nanášame štetcom alebo špongiou v smere vláken. Prebytočné moridlo , ktoré sa do dreva nevpije do min zotrieme špongiou. Vhodné na morenie jemne aj hrubo pórvitých drevín ako javor, breza, buk, dub.


Moridlo na drevo vzorkovnik

PUR, HD AQUA, HD HARTWACHSSIEGEL 811. Moridlá vytvárajú na drevenom povrchu farebný odtieň, ktorý rozširuje farebnú škálu. Vzorník ICLA Mořidla na dřevo. Podle těchto odstínů vám rádi namícháme mořidlo na vaši dřevinu.


Vzorky jsou udělány na jednotlivých dřevinách, aby byl vidět . Lihové mořidlo k barvení dřeva a porézních materiálů. LIHOVÉ MOŘIDLO Čerň eben 5ml. Táto univerzálna farba v širokej škále odtieňov RAL je vhodná na hobby aj profi aplikácie, k použitiu na kov, drevo , keramiku, kameň, betón, sklo a niektoré . Palisander, svetlý dub, pínia či čerešňa? Vyberte si farbu moridla na drevo presne podľa vašich predstáv. Film vytvárajúce polotransparentné vrchné moridlo na drevo.


Moridlo na drevo vzorkovnik

Dostupný v širokej škále odtieňov. Valtti Color Extra zvýrazňuje prírodnú krásu dreva a poskytuje . Pirtti - moridlo na vnútorné drevo. Vodouriediteľné, akrylátové moridlo určené na morenie vnútorných. Veľký výber odtieňov za výbornú . Lazúry a farby na drevo nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Prírodné polotransparentné vrchné moridlo s olejovým základom na … od 1€. Vzorkovník Valtti, polotransparentné odtiene na drevo.


Moridlo na drevo vzorkovnik

Vynikajúca vodou riediteľná farba určená na nátery stien a stropov v interiéri. Tenkovrstvové moridlo na drevo s prísadou vosku. Pam moridlo na drevo orech regia je určené na farebnú povrchovú úpravu a farebné zvýraznenie štruktúry dreva u drevených obkladov, záhradného nábytku,.


V případě dřevěných povrchů používaných v exteriéru je vhodné dřevo na jaře nebo na podzim prohlédnout, jestli se neobjevily prasklinky,… Lazury. Na morenie dreva a všetkých poréznych materiálov (napr. betón, OSB dosky, tehly). Liehové moridlá sa vyrábajú v širokej škále základných . Na zlepšenie našich služieb používame cookies.


Moridlo na drevo vzorkovnik

O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky