středa 15. května 2019

Oleo mac 952 retez

Používejte pouze řetěz a lištu, která je určena pro vaši pilu. K čištění pily nikdy nepoužívejte palivo. Pilu skladujte s prázdnou palivovou nádrží, s . Při volnoběžných otáčkách motoru se nesmí řetěz pohybovat. Tento řetěz kombinuje vysoký výkon řetězu při řezání s dlouhotrvající ostrostí a. Turn on Location History to track places you visit. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . MM ČLÁNKŮ detail Přidat . Univerzální přípravek na řezání prken vhodné lišty 35cm - 50cm (- 20).


Oleo Mac 9Chainsaw Manual Z28) McCulloch Chain Saw Parts List Manual. Kryt vzduchového filtru - Zadní. Tento řetěz byl zakoupen nový v květnu loňského roku v prodejně v Litomyšli;je nerozbalený. Oleo - Mac παρέχουν την κατάλληλη.


S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookies. Units of Measure SZT . HS PARTS Pilový řetěz pro Husqvarna,Partner,Dolmar. Samosvorná koza na pořez dřeva Klapačka 160.


Mini pila, Mini katr JVS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky