pátek 17. května 2019

Potěrový beton

Bazár pre predam malotraktor tk nájdete u nás na Inzercia. Prodam zahradni vari Systém s prislusenstvim original vozik brzdeny,rotavator a pluh. Zachovalý, plně funkční. Pluh jednostranný slouží k orbě a podmítání.


Na konci brázdy je potřeba objet políčko a orat stále ve stejném směru. Zemědělský bazar je zaměřen na nákup a prodej všeho co se nějak týká. Přidám k tomu druhou převodovku s vyvoďákem, radličný pluh , podrývák a spoustu . Prodám sekačku na Vari - Terra. Dvojstranný pluh otáčací orací AGZAT. PO-1 kultivátor pasivní KP- . V případě zájmu mám mulčovac Tajfun, pluh obracak a těleso vše dohodou.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, . Jednostranný pluh k malotraktorú Agzat určený k orbe, pre upnutie . Inzeráty - TERA VARI PŘÍSLUŠENSTVÍ bazar. Tera vari - bazar - Bazoš. Predám ohrnací pluh a vyorávaci pluh na vari.


Projděte si inzeráty prodam tera vari na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Oborávací pluh OP - 15. Dodacia lehota: Skladom, dodáme do hodín.


Kvalitné nastavovacie teleso Agrobon NT3. K malotraktoru taktiež ponúkam vyorávač, pluh obracak,kultivátor a náhradný . CZ, MUJ BAZOŠ Hledám všude výraz: pluh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky