středa 29. května 2019

Ovocné stromypedie

Mřížka na rostliny FERRO kovová zelená 5m. Prodám mříž ikea původně na popínavé rostliny Barsö, která má však široké použití. Já ji použila jako nástěnku na fotografie.


Koupená před 2-ma lety, užívaná . Platí, že ne každá stěna, mříž či pergola uspokojí každou popínavou rostlinu. Podle způsobu uchycení jsou rostliny ovíjivé, úponkaté nebo vzpěrné a každá má .

Tmavě šedá kovová zástěna na balkon ADDU MWH, 1x cm. Tedy konstrukce, které tvoří drátěné oblouky a mříže. Například pro vistárie jsou vhodné spíše kovové konstrukce s větší nosností. Letničky, vytrvalé byliny i dřeviny je možné rozvést tdle přání např. Opora treláž mřížka 2cm.


Pevná kovová opora pro pnoucí rostliny odolná korozi a změnám počasí. Zahradní mříže na popínavé. Výsledek obrázku pro kovové opory pro popínavé rostliny.


Plastia Berberis kovová opora.

Hledáte mrizka na popinave rostliny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo . Kovová opora v zelené . Nerezová, poplastovaná pro dlouhou životnost. Včetně soupravy na uchycení ke stěně. Mříž pro popínavé rostliny. Poctivá práce, kvalitní materiál! Dostupnost: Do dnů.


Tento produkt zatím nemá . Rozměry mříže na popínavé rostliny jsou × 1cm. Své zkušenosti s mříží . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů popínavé rostliny. Okrasná, kvalitní, ručně kovaná, kovová pergola.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč (Cena bez DPH: 15Kč). Kč 18Kč včetně DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky