úterý 28. května 2019

Dunajská streda termálne kúpalisko cenník

Hľadáte koľko stojí vstupné pre osobu? Pre deti, rodinu alebo seniorov? Vás stál vstup na náš úžasný tobogan?


Ponúka liečivú termálnu vodu, . Pre malé deti ponúka kúpalisko vyžitie v detskom bazéne so zábavnou šmykľavkou a detský letný klub s pestrým animačným programom.

Relaxačné centrum Horné . Známa je vďaka termálnemu areálu Thermalpark, ktorý sa . Recenzie návštevníkov: . Ubytovanie sa nachádza v blízkosti termálneho kúpaliska v Dunajskej. Vhodné podmienky na cyklistiku na cyklotrase Gabčíkovo - Bratislava. Okružné plavby loďou po Dunaji.


Pracovné dni, Víkendy, sviatky, sezóna. Dospelí, Deti do r.

Len 1metrov od termálneho kúpaliska. Adresa: Thermalpark DS a. Typ izby-Standard izba. Poďte sa osviežiť a zregenenerovať na termálne kúpaliská na Žitnom ostrove, cestujte rýchlo a. Vyberte si z bohatej ponuky a rezervujte priamo u . Toto kupalisko zvikneme navštevovat celoročne. U nás nájdete všetko pod jednou strechou, čím Vám umožníme . Vo vlakoch RegioJet na trati Bratislava - Komárno.


Na ploche hektárov sa . Nachádza sa v krásnom prostredí na. Slovensko - Trnavský. Gokart Speed Arena Dunajská Streda. Navštívte aj Vy termálne kúpalisko v meste Győr, klenotnicu, termálny raj, ktoré . Termálne kúpalisko Vrbov Dromedár.


Národné centrum vodného . Kúpeľná ulica , Dunajská Streda.

Na skok od vily sa nachádza termálne kúpalisko a nové moderné wellness centrum. Predchádzajúce ponuky THERMALPARK Dunajská Streda. Pobyt v Hoteli Thermalpark v Dunajskej Strede so vstupom na termálne kúpalisko. Tobogan, ale aj areál s dvoma vonkajšími bazénmi a vírivkou. Vyskúšajte letné termálne kúpalisko Thermalpark v Dunajskej Strede.


Caravan Kemp je v oblasti s veľkou ponukou možností pre milovníkov vody, nakoľko sa v okolí nachádza termálne kúpalisko , vodná priehrada Kráľová, ale aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky