čtvrtek 10. října 2019

Dávkovač chloru marimex

Dávkovač chloru marimex

Do nádoby se vloží chlorové tablety, které se postupně rozpouštějí. Výhodná sada dávkovače chloru a příslušenství pro jeho snadné zprovoznění. V sadě získáte vše potřebné - hadice a instalační pásky. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Poloutomatický dávkovač chlorových tablet, snížení rizika kontaktu dětí s chlorem , rovnoměrné uvolnění chloru do bazénu, méně časté doplňování tablet, . Veškeré informace o produktu. Rozměry 1ks zabaleného zboží: Výška v c25. Produkt bol vyradený z predaja. Vyberte si z naší doporučené nabídky.


Poloautomatický dávkovač chlóru : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Dostupnosť: Skladom posledné kusy. V sade získate všetko potrebné - hadice a inštalačné pásky na prepojenie a . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Odvzdušňovací ventil.


O-kroužek odvzdušňovacího ventilu. Vlastnosti: Určený pre nadzemné bazény. Pripája sa na 32mm hadicu. Informace o produktu.


Chcete vedieť, či je cena . Plovoucí plastový dávkovač s regulační mřížkou pro chlorové tablety. Jedná se o zcela nový a. Automatický dávkovač Chlor,zajišťuje správnou hodnotu chlóru. Plovákový dávkovač chloru na 2g tablety.


Summer Fun Ochranný prostředek proti vodním řasám nepěnivý l. Cena DATARTcz včetně DPH a služeb . Péče o stav vody v bazénu je zárukou pohodlného a bezpečného používání tohoto místa . Marimex najnižšie Ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky