pondělí 21. října 2019

Sekera fiskars x21

Sekera fiskars x21

Je velmi oblíbená ke štípání středně velkých špalků. Všestranná sekera vyrobená z lehkého a odolného materiálu je jako stvořená pro malé i velké dělení špalků. Zvládne i velké kusy dřeva. Záruka let po registraci.


Sekera fiskars x21

Je veľmi obľúbená ku štiepanie stredne veľkých klátov. Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale . FISKARS X- L: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Velmi kvalitní sekera , která je navržena ke snadnému štípání dřeva. Těžiště sekerky je umístěno velmi blízko čepele, čímž je docíleno . Je určena pro štípání malých i velkých špalků a díky zdokonalené . Má perfektně vyvážené topůrko pro bezpečnější držení, zvýšení rychlosti švihu a . Vďaka svojej unikátnej konštrukcii vám ušetrí nielen veľa síl, ale je s. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního . PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA LET Xje nová sekera s dokonalou optimalizací velikosti a váhy.


Středně velká štípací sekera Fiskar X- L z nové řady seker Topůrko ze skelných vláken spojené kompozitně s hlavou zajišťuje maximální odolnost. Její rozšířený konec topůrka brání vyklouznutí sekery. Dělení sekery s delšími rukojetí pro větší efekt. Xsekera má jeden z nejlepších poměrů délky a hmotnosti, který z ní dělá rychlou sekeru a zároveň má stále dostatek síly rozštípnout na jeden . Speciální geometrie ostří a povrchová . Fiskars nabízí nejvyšší standard kvality a snížení námahy u všech prací od štípání a . Táto sekera je určená . Univerzální sekera Fiskars X15. Sekera, kterou nic nezastaví!


Tato univerzální sekera se skvěle hodí pro. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Fiskars již čtvrté generace jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem.


Detailní popis produktu. Výborná univerzální sekera pro štípání menších i větších špalků. Fiskars štípací sekera Xje novým modelem se zdokonalenou rovnováhou a vysokou rychlostí švihu!


Možno použít i na mnohem větší . Fiskars X-L je výborne vyvážená a vyniká vysokou rýchlosťou švihu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky