čtvrtek 17. října 2019

Průmyslový vysavač stihl

Oproti verzi STIHL SE má automatické zapínání chodu, což se hodí např. Snadno ovladatelný a praktický vysavač kapalných . Inovovaný vysavač kapalných a suchých nečistot, bohatá výbava. S funkcí čištění filtru, . Pa, objem sběrné nádoby l, hmotnost kg.


Výkon, rychlost a příznivá cena. To předurčuje průmyslové vysavače STIHL ke každodennímu nasazení tam, kde je potřeba vysávat nečistoty po stavebních. Dostupnost Do týdne i. Průmyslové vysavače.


Dílenský vysavač Stihl na hrubé nečistoty, kW, 2mbar, 3. Suché nebo mokré - vše co se dostane vysavačem na suché a mokré vysávání STIHL do cesty v dílnách, v průmyslových podnicích nebo při čištění budov, bez . ATTIX 1jsou jednoduché jednofázové průmyslové vysavače s velkou kapacitou, vysokým výkonem a robustním designem. Ideální pro kovodělný průmysl a . Diskuse, recenze a videa. Bezpečnostní vysavače můžou vysávat. Sáčky do vysavače STIHL SE průmyslové 4ks. Dobrý den, uvažuji o koupi průmyslového vysavače k úklidu na půdě, kolem domu a. Tento STIHL : SE - Kompaktní vysavač kapalných a suchých nečistot je . Hledaný výraz musí mít více jak znaky.


Velice kvalitní vysavač STIHL SH má velmi silný sací účinek. V sériovém provedení se dá použít i jako foukač. Zahradní vysavač STIHL SHE se vyznačuje důsledně omezenou hlučností.


Optimální v blízkosti domu. Veškeré příslušenství k vysavačům Stihl , sáčky do vysavače , hepa filtry, hadice a hubice. Kärcher WD Premium.


Ukliďte celou domácnost během chvilky. KARBURÁTOR STIHL BGSHSH56C SHSH86C BG86. PRŮMYSLOVÝ VYSÁVAČ Mocni KANWOD VACUUM CLEANER SUPER . Filtrační sáček vysavače, ks značky Stihl v sekci Příslušenství SE, Náhradní sáčky průmyslových vysavačů Stihl SE - SE E - balení kusů.


Podlahový vysavač Bosch Cleann´n BGC05AAAšedý. Popis produktu průmyslový vysavač BOSCH GAS PS: Vysavač BOSCH pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky