úterý 15. října 2019

Primalex plus 15kg

Primalex plus 15kg

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Současná receptura zachovává osvědčené. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vylepšená receptura zachovává osvědčené vlastnosti - výborná . Ponuka platí do vypredania zásob.


Primalex plus 15kg

Nátěr pro malování minerálních povrchů ve středně zatěžovaných interiérech. Nabízí dokonalou bělost, která projasní váš interiér. Nově přehlednější a rychlejší. Súčasná receptúra zachováva . CHARAKTERISTIKA Oteruvzdorný vnútorný náter s vysokou belosťou.


Neuzaviera priechod vodným parám. POUŽITIE Omietky a sadrokartónové dosky vo . Primalex Plus 15kg najdete a porovnáte na Srovnanicen. Dostupnost, více než kusů. Cena, 67Kč s DPH 55Kč bez DPH. Propustný pro vodní páry.


Primalex plus 15kg

Vnitřní malířský nátěr vhodný pro malování omítek, sádrokartonových a dřevotřískových desek interiérů škol, kanceláří, komerčních a obytných prostor. NOVINKA, kg, kg , kg - NOVINKA, kg . Otěruvzdorný s výbornou kryvostí. Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. PRIMALEX PLUS bílá 15kg.


Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Je propustný pro vodní páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky