středa 30. října 2019

Fyzioterapeut letovice

Všechna práva vyhrazena. Pražská (areál Ledeko), Letovice , tel. Katalog ordinací v oboru rehabilitace a fyzioterapie působících v obci Letovice. Marie Štemberová DiS.


Rehabilitace a fyzioterapie jsou v okrese Blansko k dispozici v těchto obcích: . Centrum sociálních služeb města Letovice , příspěvková organizace. Zdravotní péči zabezpečují všeobecné sestry, fyzioterapeut a lékaři. Pracovní zařazení dle katalogu prací: 2. Podřízenost: vedoucímu pracovníku úseku sociální péče vedoucí zdravotní péče.


Opíráme se o předchozí vyšetření Vašeho pohybového aparátu . Vrchní fyzioterapeut. Miloslava Humplíková. Alergologie a klinická imunologie. Ordinační hodiny: Středa 7:- 13:hod. Trápí vás bolesti za krční páteře nebo kloubů?


Měli jste úraz a chcete začít rychle rehabilitovat? Děláme Komplexní kineziologický rozbor s návrhem léčby, SM systém, Dornovu metodu, terapie a . Fyzioterapie , masáže a sportovní fyzioterapie Brno Bystrc. Vzniká při vaší návštěvě stránky a zaniká při odchodu ze stránky. METAL GRANIT Letovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP) v obci Letovice.


Vyžadován výuční list. Práce - fyzioterapeut , rehabilitace, okres Prostějovnabídek práce. Staňte se fanouškem . Místo výkonu práce, Letovice.


Zaměstnavatel, Agrocentrum Ohrada a. V kategorii: Veterináři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky