úterý 22. října 2019

Vepřová kýta s kostí cena

Vepřová kýta s kostí cena

Kvalitní vepřové maso z českých prasat poražených na našich jatkách. VEPŘOVÁ KÝTA S KOSTÍ Hadač. DPH je cena za dopravu 15- (platí pouze pro Brno a okolí).


Vepřová kýta s kostí cena

Přepravcem TOPTRANS . Vepřová kýta bez kosti za akční ceny. Ořech nakrájený na kostky je vhodný na masové fondue, špička kýty se nejčastěji peče a dusí. Tipy ze sortimentu, akce a cena. Kýta je standartně bez kůže a kolena. Cena bude stanovená . Celá vepřová kýta naložená na gril.


S kolenem bez nožičky. Toto maso je velice kvalitní, a tak není divu, že patří do . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží. Syrová vepřová kýta s kostí a kolenem, naložená s solném láku.


Vepřová kýta s kostí cena

Ideální na minutky i pečení. Ve variantách si zvolte, jak budete maso upravovat a my Vám vybereme nejvhodnější část kýty. Uvedená cena je za 1kg masa. RYNEK v Ostravě, Havířově, Kopřivnici nebo Fryčovicích na. Pečená vepřová kýta s kostí v celku - Kg.


Složení: vepřové maso, koření, sůl. Chlazené vepřové maso nabízíme vakuově balené s dobou spotřeby týdnů. Plně vyuzená vepřová kýta s kostí označovaná rovněž jako šunka od kosti.


Orientační cena včetně DPH. Hovězí zadní bez kosti -kýta. Zvířata jsou pod pravidelnou kontrolou veterinární správy a všechny prasničky jsou pravidelně měřeny . Pro příznivce uzené chuti je možno lehce zaudit.


Maso cena v Kč za kilogram masa. Kýta s kostí ‎: ‎27- Krk s kostí ‎: ‎14- Kýta bez kosti ‎: ‎30- Plec s kostí ‎: ‎22- CENÍK PLATNÝ od 9. PLEC s kostí a kolenem. K ceně za masa je při vyhotovení faktury připočtena částka ve výši 10- Kč (bez dph), která . Uzená vepřová kýta nejvyšší kvality, přírodní šunka. Balíčky bez kosti , cca 4-kg vakuově balené.


Tepelně opracovaný masný výrobek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky