úterý 15. října 2019

Dobře živeni pdf

Saccharum japonicum Thunb. Eulalia japonica Trin. Miscanthus transmorrisonensis Hayata Miscanthus sinensis var. Synonyma (zahradnicky používaný název).


Cirkumboreální oblast, Čínsko-japonská oblast, Indočínská oblast a Kulturní . Travina dorůstající do výšky 1- 1cm.

Růst je trsnatý, vzpřímený, pozvolna se rozrůstající krátkými výběžky. Listy úzké, zelené s bílými okraji. Ozdobnice čínská ´ STRICTUS ´ kont. Parametry a vlastnosti.


Popis: Prodám tuto atraktivní . Velmi často se zaměňuje s . Vzhledem ke své neinvazivní strategii je to . List je široký, zelený se žlutým příčným pruhováním.

Květenství se objevují jen . Potřebuje propustnou půdu a slunné. Jedna z nejznámějších ozdobnic, s výraznými žlutými pruhy na příč listy a stonky. Vyžaduje vlhkou, písčitou půdu s dobrou drenáží. Dorůstá výšky až metry.


Intenzita rastu, stredná. Použitie, solitér, živá stena. Mrazuvzdornosť, -20°C. Nejstarší vyšlechtěný kultivar ozdobnice čínské a zároveň asi i nejvyšší vzrůstem.


Vynikne zejména jako solitéra, ale sousedství barevných . OZDOBNICE ČÍNSKÁ ŠTÍHLÁ-MISCANTHUS SINENSIS GRACILLIMUS kont. SOLITERNÍ TRAVINA SE VZNEŠENÝM RŮSTEM SE SYTĚ ZELENÝMI LISTY, . Zakoupil jsem dvě ozdobnice za účelem lehkého zakrytí vstupu do koupacího jezírka. Velikost kontejneru: K17cm.


Dostupnost v ks: ks. Předmětem dražby jsou sazenice. Little Zebra´, ´ Strictus ´). Dříve také nazývána Strictus , tato okrasná tráva se snadno stane dominantou Vašeho .

Appreciated for its more rounded upright habit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky