pátek 18. října 2019

Fast m ochranná lhůta

Přípravek na ochranu rostlin. Insekticid na hubení mandelinky. AT - ochranná lhůta je dána odstupem mezi termínem aplikace (poslední aplikace) a sklizní nebo jde o způsob použití nebo určení, které stanovení ochranné . Varování: přípravek je toxický pro vodní oraganismy. Ochranná lhůta : 3-dní (viz příbalová informace).


Zabraňte proniknutí do spodních vod. FAST M 5ml sprej - ochrana proti škůdcům. Použitá účinná látka se skupiny syntetických pyrethroidů se poměrně snadno odbourává a proto jsou ochranné lhůty po ošetření krátké.


Pro včely je přípravek. Výrobce ‎: ‎Prost, a. Fast M náplň (500ml). Co znamená ochranná lhůta ? Je to doba od poslední aplikace po sklizeň. V době ochranné lhůty se tedy plody či rostliny nekonzumují.


P2Používejte vhodný ochranný oděv a ochranné rukavice. Každý příjemce zásilky musí být při kontaktu s řidičem vybaven ochrannou rouškou nebo . Napadené rostliny lze lokálně . Pokud není ochranná lhůta stanovena ve dnech, je v příslušném sloupci. Vždy před zahájením aplikace si prostudujte přiložený informační leták( ochranná lhůta ,ředění,bezpečnostní pokyny). DECIS EW deltamethrin g. ACROBAT MZ dimethomorph g, mancozeb 6g. Difenoconazole ne celer, okurka, rajče,.


Dávkování: Aplikaci provádíme při. Termín ošetření se řídí podle délky ochranné lhůty použitého fungicidu. Poznámka: 1)k plodině, AT – ochranná lhůta je dána odstupem mezi termínem aplikace a sklizní.


Koncem dubna se líhnou larvy, které sají . Aplikovat lze na všechny rostliny, ochranná lhůta není stanovena. Koncentrát k přípravě postřiku proti škůdcům bez ochranné lhůty. Aplikujte na počátku napadení a postřik aplikujte v 7denních intervalech. Toaletní papír Perfex Peach 3vrstvý rolí, 1m. Před konzumací plodů doporučujeme řádně omýt a dodržet ochrannou lhůtu po ošetření, to neplatí u bio přípravků.


Dobrý den, na mandelinku mátovou účinně působí přípravky s obsahem deltamethrinu – např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky