pátek 11. října 2019

Substrát pro rajčata papriky a okurky

Květník imitace dřevěné bečky pr. Kč bez DPH 7Kč s DPH. Betonový květník z kvalitního vibrovaného betonu.


Výrobek je dodáván:-bez povrchové úpravy (surové provedení)-úprava . Krabička vyrobena z jehličnatého dřeva - borovice, jedle. Zdobena technikou decoupage. Vnější rozměry 2x 1x cm . Tento web používá k . Dřevěné květníky , šuplíky. Predám kvetináč s pergolou o rozmeroch:40x4výška:130cm,cena:45e. Samozavlažovací kvetináč vhodný najmä na bylinky, ale aj iné kvety.


Zkrášlete si váš dům nebo zahradu ve stylu vintage. Hledáte venkovní květináč na balkon, zahradní květník nebo truhlík na květiny na parapet? Určitě si vyberete ze. Květináč Bavaria terakota průměr 2cm.


Venkovní květináče jsou vysoce kvalitní a odolné. Podívejte se na všechny moje inzeráty! Dobrý den, prodávám dřevěné květináčky pro sukulenty a kaktusy.


Celý systém je navržený tak, . Níže lze vybrat z možností laku. KVĚTNÍK DŘEVĚNÝ VERSAILLES VÝŠKA CM EVID. Vysvětlil také, že na letošní sezonu z náměstí Míru konečně zmizí nevkusné betonové květináče, které nahradí dřevěné květníky.


Zahradní dřevěný květináč Liška velký bez povrchové úpravy. Nabízíme kvalitní dřevěný zahradní nábytek. Připraveno na decopage, mozaiku či jiné zdobení, český výrobek, pěkný silný materiál opracovany do hladka. Rozměry dno 1x 15cm horní okraj 1x. Možná jste při jarním úklidu ve sklepě nebo na půdě našli staré dřevěné truhlíky a květníky.


Ty určitě nevyhazujte! Nové totiž stojí spoustu . Vysoký plastový obal na květník s vnitřní vložkou. Ozdobte ho akrylovými. Kovové dekorace, klece, květníky.


Dno dřevěného květináče je z dřevěné desky OSB(voděvzdorná) a je opatřeno otvory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky