úterý 8. října 2019

Ketlování

Ketlování

Ketlování je technika výroby šperku. Nevyžaduje žádné specifické nástroje ani prostory, je jednoduchá na naučení a není k ní zapotřebí drahého materiálu. Základem pro ketlování a vůbec pro celé . Bez nadsázky lze říci, že kdo umí ketlovat, umí korálkovat.


Ketlování

Stačí mít tři druhy kleští, ketlovací, ploché. Takže co to ketlování vlastně tedy je? Ke ketlování budete potřebovat ketlovací nýty nebo jehly a kleště kulaté.


Může mít hlavičku plochou, kulatou či různě zdobenou . Pozor: Může se jednat o citlivý obsah. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Navody . Unsubscribe from bububacek? Jde o základy ketlování , tedy jakési kompletaci jednotlivých komponentů v jeden bižu celek.


Prosím, nevíte někdo, jak se anglicky řekne ketlování ? Ani na pedii jsem nenašla jiné jazykové mutace… Potřebuju najít ketlovací kleště apod. To už vědí účastnice kurzu „ ketlování “, čili výroby náhrdelníků, náramků a dalších krásných věciček pro „velké i malé“ parádnice. Naši ponuku jsme rozšířili nabídku o ručně vyráběnou bižuterii, která je vyráběna drátováním a ketlovaním z kvalitních bižuterních . Typ akce: není uvedeno. Korálkování: ketlování náušnice. FOTO - Kurz ketlování - G. Pokud jsteještě nikdy nezkoušeli tzv.


Svět - Náramek inspirovaný tarotovou kartou Svět je zhotoven technikou ketlování a wire wrappingu z měděných drátů o korálku amazonitu. Je to velmi jednoduché. Náhrdelník je vyroben technikou ketlování zelených a hnědých barvách z korálků, rokajlu a kov. Délka náhrdelníku je . Plant autumn bracelet by Arbreacoeurs on Etsy.


Ketlování

This bracelet has been woven with Japanese beads. I tried to reproduce the beauty and magic of nature in the . Srdečně Vás zveme v pátek 28. OÚ na ketlování - tvoření šperků z korálků.


Svůj šperk si vyrobíte pod vedením paní Ilony. Výroba sady náhrdelníku a náušnic. Přihlášky zeravikova. This beautiful and sturdy 24xwallchart outlines different writing systems from around the worl divided into abjads, alphabets, abugidas, syllabaries, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky