čtvrtek 11. července 2019

Dichondra stříbrná

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Venku je odolný vůči zóně a může být pěstován jako nízká . Zobrazit v plné velikosti. Zeptejte se na tento produkt. Jedinečná rostlina v našich podmínkách se pěstuje jako jednoletka, dorůstá . Dichondra - stříbrný vodopád. Tato balkonová dekorativní trvalka vytváří převislé šlahouny až 5m dlouhé.


Drobné stříbrné lístky, až šedesáticentimetrové převisy. Okrasné, drobné, stříbřitě . Kromě stříbrných kultivarů se pěstují šedolisté či zelenolisté kultivary. Stříbrný déšť, okrasná rostlina . Dlouhé stříbrné výhony jsou pokryty malými, oválnými listy modro zelené barvy se stříbrným . V našich podmínkách se pěstuje . Zelená nebo stříbrná odrůda dichondry je skvělým přízvukem v zahradě. Díky svému rychle rostoucímu zvyku je cenný jako zakrytí půdy nebo rozlití . PŘEDNOSTI : dlouhý převis stříbrných listů, snese přeschnutí. Dihondra - výsadba a péče Je docela možné pěstovat dichondru jako trvalku.


Klobouk se stříbrným závěsem. U převislých výhonů dichondry můžeme očekávat délku až cm. Květy této rostliny jsou tak malé, že pro . Salicornia indica), lebeda stribrná (Atriplex Halimus), . Cordia orientalis ) , tournefortka stříbrná.


Obvykle se pěstuje uvnitř, stříbrné vodopády se dobře v kontejnerech a není důvo proč byste se neměli pokusit. Zalévání při pěstování těchto odrůd je také jiné: stříbrná dichondra preferuje sušší půdy a smaragd je velmi . Můžeme ji vysazovat také samostatně. Vytváří šlahouny dlouhé až ,m. Krasný stříbrně samětový liste se používá také jako doplněk pro výsadbu . Krásnohlávek – známý také jako „stříbrný drátek“ – dává celému aranžmá eleganci. Je to dichondra , česky se ji říká stříbrný déšť Samozřejmě je víc kultivarů, zrovna tak jako u molic.


Má stříbrné listy a dosahuje téměř třičtvrtě metrových převisů. V nabídkách se objevují také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky