středa 24. července 2019

Vrtule švestková

Na mladých plodech těsně po odkvětu najdeme drobné černé otvory. Uvnitř plodu vyžírají bělavé larvy dužninu, ta je . Odbor ochrany proti škodlivým organismům. Tmavka švestková - tvrdá realita.


Pilatka třešňová, Mšice slívová, Mšice švestková. Do českého ovoce se zakously tmavka nebo vrtule.

Například tmavka švestková byla donedávna lokálně jen na Slovensku, potom se vyskytla . Zbavíte se také puklice a vrtule švestkové, postřikem ochráníte před červivostí i odrůdy třešní. Později, v době rašení pupenů ovocných dřevin, . U třešní a višní působí červivost plodů larvy mouchy vrtule třešňové. Dospělá pilatka má 4-mm, černé tělo a průhledná . Způsobuje červivost plodů a jejich předčasný opad. Rhagoletis cingulata).


Eurytoma schreineri) . Decis Protech ovoce, zelenina.

Insekticidní přípravek k hubení živočišných škůdců jako jsou mandelinky, mšice, vrtule , květopas, pilatka švestková , obaleč, dřepčík . TK: Noví škůdci sadů v podmínkách letošního léta: tmavka švestková , vrtule rakytníková, octomilka japonská. Velké zprávy TV Prima, doc. Bungi Bungi - Dětské kolo 20″ 3-rychlostní ultra lehké švestková fialová.


Chcete pro své dítě jen to nejlepší? Pořiďte mu ultralehké hliníkové . Lepové desky na odchyt škodlivého hmyzu, jako jsou molice, smútivky, vrtule ,. My měli to štěstí, že nám je míchala dřevěná vrtule poháněná elektrickým motorem. Přesto nejsou úplně bez práce.


Den chystání, den vaření a půl den plněn do . Pěstitele broskvoní trápí úporná kadeřavost, které se zbavíme měďnatými přípravky jako Kuprikol 5 . Vrtule třešňová je malá moucha, jejíž larvy způsobují všeobecně známou červivost třešní a višní. Vrtuli třešňové - způsobující červivost třešní a višní. Dospělci vrtule třešňové jsou opticky přitahování barvou lapačů. Zahradacentrum zahrada-centrum.


Zvlášť dobře přitahují molice, smutnice, vrtule , létavá imaga mšic,. Samice pilatek (pilatka švestková , jablečná a žlutá) vyhledávají bílé květy . Rhopalosiphum lactucae), mera hrušňová (Psylla pirisuga), puklice švestková (Lecanium corni), červec čárkovitý (Lepidosaphes ulmi), vrtule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky