pondělí 15. července 2019

Urban decay paletky

Túje západní je oblíbenou rostlinou, . Objem kontejneru (l):. Thuja (túje - thuje) Occidentalis - zerav západní. Kontejnerované 2l kont. Pomalurostoucí forma zeravu. Odběr je možný osobně, nebo lze .

Zakrsle rostoucí kultivar. Juvenilní forma zeravu západního. Název latinský, český, kontejner, velikost, počet, cena Kč.


Co si budeme povídat, nejtypičtější živý plot tvoří túje. Tyto odolné keře rostou hustě ve sloupcovitém . Vaše cena : 2Kč. Neskladný produkt: jen pro osobní odběr.


Dostupnost: Desítky kusů na skladě.

Jeden z nejčastěji používaných zeravů na živé ploty. Je sytě zelené barvy, mrazuvzdorný a . Liší se především výškou (od které se odvíjí cena ) a barevností. Tvarování je nutné provádět postupně od mladých rostlin. Veškeré námi uváděné ceny jsou bez DPH. DPH za kus, zadejte počet.


Růst rostliny je kompaktní. Krásný odolný keř, který je ideální jako živý plot. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Thuja occidentalis ´Golden Tuffet´ - zerav západní , zakrslý.


Cena bez DPH: 1Kč. Práce provedou zkušení pracovníci v oboru arboristických prací. Zerav západní (kmeny). Chlumec nad Cidlinou.


Velkoobchodní a maloobchodní prodej v celé zemi. Nízké ceny rychlé přepravy. ZERAV ZÁPADNÍ KULOVITÝ, THUJA OCCIDENTALIS DANICA, 1 do 3 400. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Zboží má omezený termín pravidelného rozvozu od 15. Oblíbená klasická odrůda plnokvětého šeříku , hojně využívaná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky