pondělí 22. července 2019

Ježek africký chov

Křížením těchto dvou druhů vznikl africký trpasličí (pygmy) ježek. Průměrný věk ‎: ‎Cca roky Váha ‎: ‎Mini linie: do 3g, Medium linie: 350-5. Jenže v přírodě má každé zvíře svůj svět, a také ho bude mít ježek , kterého budeme chovat doma.


Evropu a naši republiku . Měsíční náklady na chov jednoho ježka jsou vzhledem k velikosti zvířete.

Chov afrických pygmy ježků. Stejně jako všechna ostatní zvířata chovaná doma vyžaduje africký pygmy ježek zajištění podmínek, které mu umožní dlouhý a . Teplota ‎: ‎- 26°C, pokud není možné vytápět. Teraristika a akvaristika primanapady. Jak se připravit na úspěšný chov ježka, nám poví chovatelka Monika Smržová.


V opačném případě ježka vystavuje stresu z nedostatečného prostoru, ježek leniví a hrozí obezita, která s sebou přináší řadu možných zdravotních problémů. Africký pygmi ježek neboli trpasličí ježek.

Pro celkem nenáročný chov , snadné ochočení a krásné barvy se v poslední době. Pro poměrně nenáročný chov. Klece vhodné nejsou – ježek nesmí být v průvanu.


Při snaze lézt po vodorovných drátcích se může i poranit. Podlaha ubikace musí být z pevného materiálu. Zabýváme se chovem ježků bělobřichých a jsme první oficiálně registrované chovné stádo v ČR. Registru afrických trpasličích ježků, všechna. Prodam Ježka Bělobřichého.


V domácím chovu se velké oblibě těší africký trpasličí ježek , který je křížencem ježka. Zvířata - Jezek belobrichy inzerce. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Jeho chov je v Česku novinkou.


Ale každý, kdo tenhle živý kaktus už doma má, na něj nedá dopustit.

Pravda, jen těžko se s ním pomazlíte tak, . Chcete netradičního domácího mazlíčka nenáročného na chov a čas? Aby se vešel do dlaně? Právě africký Pygmy ježek je v současné době patrně nejchovanějším druhem, který se díky nenáročnému chovu stal velmi oblíbeným domácím . Správně se jmenuje ježek bělobřichý, má větší oči a uši, žije nočním.


Stále populárnější ježek bělobřichý má klidnou povahu a lehce si na nás zvykne. Péče o pichlavého společníka sice není obtížná, ale má svá . Ježek se chová v různých barevných .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky