úterý 16. července 2019

Privatni whirlpool

Na jednotlivých sedátkách si můžete vyzkoušet . Užijte si chvilku pro sebe. Privátní whirlpool pro osoby min. Wellness hotel Otakar nabízí privátní wellness centrum.


Finská sauna, whirlpool , relaxační místnost.

Romatické balíčky, dokonalý relax, odpočinek v soukromí. Součástí prostoru privátního whirlpoolu je příjemné posezení, prostorná sprcha a telefon se spojením přímo na recepci wellness centra. Whirlpool v privátní zóně poskytuje ničím nerušenou relaxaci v příjemném prostředí s úchvatným výhledem na Jižní Čechy. Se sklenkou sektu v ruce si můžete . WELLNESS CENTRUM 4COMFORT přichází z inovací, vyvarujte se chlorované a jinak chemicky upravované vody, kde nikdy nevíte, . Přijďte se na vlastní svaly přesvědčit o tom, jak všechny starosti i stres odbublají během minut ve whirlpoolu.


Našim hostům je k dispozici relaxační bazén s protiproudem, aroma sauna na uvolnění, parní lázeň, privátní whirlpool , odpočívárna a také odborné masáže.

Nové privátní wellness centrum v Praze. Ceny platné ve všední dny do 16:00). Hosted by Bodyarming. Cena privátního wellness. Další osoba do privátního whirlpoolu časově neomezeno.


Using the company´s own design concept, INOX SERVIS delivered and installed the pool technology systems for a private stainless steel indoor whirlpool of . The hot jets in our luxury whirlpool bath will relieve you of stress and tension. Our sauna will flush toxins from your body, heat all your muscles and return strength . Prožijte jedinečný pocit znovuzrození ve smyslné perličkové lázni. Tento bazén je privátní pro zákazníky, kteří si zakoupí pobyt v Denních lázních. C, teplota vzduchu °C).


Whirlpool si můžete objednat buď samostatně nebo ji spojit s pobytem v sauně a masáží. Tisíce bublinek a masážní trysky se postarají o váš jedinečný pocit. Indulge yourself and enjoy the water jets in the whirlpool with hydro massage, with a glass of champagne perhaps.


You can enjoy it alone with. Romantický víkend pro zamilované bude pouze pro Vás dva, privátní whirlpool a sauna Vás příjemně naladí, poté si užijete společné masáže.

Váš privátní prostor pro relaxaci těla i duše. Whirlpool – relaxace v teplé vodě s vodní masáží, provzdušněním a osvětlením Sauna – tradiční celodřevěná finská. Doporučujeme hostům rezevaci privátního whirlpoolu minimálně cca dny před vlastním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky