pondělí 29. července 2019

Pýr plazivý obrázek

Dekorace Ubbink, kaskáda bambusové tyče. Jejich přirozený vzhled tvoří různé prasklinky a. Značka, Lucky Reptile. Kategorie, Ostatní přírodní dekorace. Velká bambusová tyč s průměrem mm, výška tyče je 2cm. Užijte si úchvatné obrázky!


V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů . Bambus vyniká moderní dekorací. Imitace bambusové tyče - Sklem vyztužené plasty.


Umělá bambusová tyč pro dekorační účely k nerozeznání od živého bambusu. Tyto silné bambusové tyče se hodí jako dekorace do vlhkých i suchých terárií. NATURAL průměr 6-7cm,.


Jako dekorace klubů,čajoven, restaurací i bydlení jim dodá punc exotiky i luxusu. PRODÁM bambusové tyče vhodné k výrobě dekoraci. Délka - metru, průměr - cm. Místo prodeje: ČernošiceZměněno: dnes.


Tyč nemá žádné poškození od mačety při sklizni ani poškození od přepravy. Tyče skladujeme v suché zastřešené hale. Cena je uvedena za celou bambusovou. ILA, pravé bambusové tyče. Opracované bambusové tyče určené k bambusové drenážní masáži těla, obličeje a plosek nohou (tzv. bambusová masáž).


Co budeme potřebovat: jakýkoliv korpus (zde polystyrenový) tyče bambusu pytlovinu, textilní tapetu nebo jinou jednobarevnou látku tavicí pistoli zahradnické. Moso bambusový sloup (dekorativní bambusové tyče Mao nebo bambusové kolíky):. Praktická opora v optice bambusu. Opora pro rostliny odolná povětrnostním podmínkám. Ocelová, potažená plastem.


Ledabyle je opřete o zeď nebo umístěte do vysoké vázy. Budou krásně vypadat například v hale,. Závěsné truhlíky moho usloužit i jako předěl prostoru. Do tyče vyvrtejte nebo . Díky svému zvláštnímu vzhledu bambus zkrášlí interiér každého terária. Ideálně se hodí do terárií s felsumami.


Obrázek Tradiční japonské papírové dekorace na bambusové tyče. Tanabata festival, Tokio, Japonsko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky