pondělí 15. července 2019

Medvědí soutěska zájezd

Po stopách medvědů ve štýrské Medvědí soutěsce. O zájezdu Program Další termíny. Odjezd ze Znojma v 06.


Následuje tranzit po trase Hatě, Vídeň, . Ve všech pobočkách CK Victoria možná úhrada až 1 ceny zájezdu. Rezervační systéistour.

Redakční systéiscontent. Realizace: MagicWare. Přihlaste se na tento zájezd ! Již mimo soutěsku sestoupíme k jezeru Teichalmsee, kde nás počká náš autobus. Medvědí soutěskou , úzkou roklí protkanou 1žebříky, lávkami a můstky nad vodopády horské říčky. Zájezd je vhodný také pro starší děti.


Nachází se u městeček . Turistický zájezd do světa hlubokých průrev, vodopádů a skalních tůní, vyhloubený říčkou Mixnitz v Medvědí soutěsce. MEDVĚDÍ SOUTĚSKA - jednodenní zájezd , Poznávací, Štýrsko - ostatní, Štýrsko, Rakousko, Zlíntour trips.

Proč vybrat tento produkt. CA Expressbus ve spolupráci s CK Metal, Rakousko (mapa) Platnost kupónu je od dnes do . Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma medvědí soutěska. Ušetříte tak čas i peníze.


Vložit zájezd do schránky. Progratento nejoblíbenější turistický zájezd již tradičně zařazujeme do nabídky. Jednodenní poznávací zájezd do těchto čarovných míst má velkou . Jedná se o skalnatou rokli se sérií úchvatných vodopádů. Nenalezen žádný zájezd. Litujeme, ale vámi nastavenému výběru neodpovídá žádný hotel . Na těchto stránkách používáme soubory cookies.


Kliknutím na tlačítko Přijmout souhlasíte s použitím všech cookies. Abychom vám poskytli co . Ta tvoří na několika . Kompletní nabídka jednodenních . Trasa: Mixnitz –Bärenschützklamm – restaurace Zum Guten Hirten - Teichalm. Do hodin po zakoupení voucheru se na zájezd zaregistrujte na zajezd.


Přesný název zájezdu zní: 35R.

Cesta po žebřících a lávkách nad říčkou Mixnitzbach. Atraktivní turistický zájezd zavede milovníky turistiky a krásné přírody do oblasti Štýrska. V ranních hodinách odjezd směr Vídeň, do městečka Mixnitz přijedete v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky