středa 31. července 2019

Zámek europortál

Archív - výstavy, akce. Den otevřených dveří. Nebyly nalezeny žádné položky. Místo konání: Červenka. Typ akce : Trhy - jarmark.

Tematická kategorie: Folklórní a společenské akce - jarmark . Občanské setkání a charitativní akce. Radostná Olomouc , Univerzita Palackého v Olomouci , Detour Productions . Staňte se stálým zákazníkem a využijte řadu slev a výhod! Nacházíte se zde: Program Akce. INFORMACE K AKTUÁLNÍ MIMOŘÁDNÉ SITUACI . Výstavy a veletrhy, městské parky a sady, botanická zahrada, rozárium a sbírkové skleníky v centru Olomouce.


Akce pro zábavu a volný čas.

Olomouc - Přemýšlíte, kam v Olomouci vyrazit na koncert, zábavu, za sportem či. Všechny vkládané akce jsou samozřejmě pod kontrolou . Přehled kulturních akcí v Olomouci , hudebních festivalů a koncertů, včetně prodejů vstupenek, vystupujících a dalších užitečných informací. Rap-Life – Epizoda 2: MC Gey Minut Music Club, Olomouc. Každého kdo ví o nějaké akci,.


Jsme schopni vám připravit i speciální akci na klíč. Pokud chete vědět, jak některé z našich akcí probíhaly, prozkoumejte kroniku akcí. Informace o pořizování fotografií, obrazových, zvukových a video záznamů z. Tato stránka používá cookies.


Výběr kina, České Budějovice Čtyři Dvory, České Budějovice IGY Centrum, Hradec Králové, Jihlava. Pořádáme pravidelné studentské akce , dále koncerty, hudební párty, divadelní představení, plesy, festivaly místní,. Vítejte na stránkách S-klubu Olomouc. Podívejte se na aktuální akce a slevy v našem nákupním centru.


Ve středu byla MH Olomouc oslava MDŽ – karafiáty, chlebíčky, pionýři i básničky. Lenka s Ivankou měly připravenou i krátkou prezentaci o historii a vzniku MDŽ. Na této stránce naleznete všechny akce či události, které Okresní hospodářská komora Olomouc organizuje nebo se podílí na nich jako partner.

Na základě vyhlášení stavu nouze v ČR dochází k mimořádným opatření v obchodním centru Olomouc CITY. Podrobnosti naleznete zde. Chceme přinášet zajímavé akce , které přispějí k . OC HANÁ MAPA CENNTRAÁ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky