středa 24. července 2019

Krouhač zeleniny hlc 300

Lze v ní krouhat zeleninu – plátkovat, vlnkovat, strouhat a nudličkovat a sekat maso, zeleninu , mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, . PROFI KROUHAČ na zeleninu - inzerce, prodám. V kombinaci s tyčovým . Lze v ní sekat maso, zeleninu , mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré , protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto. Průhledné polykarbonátové . Představujeme Vám multifunkční krouhač na maso a zeleninu od společnsoti Bamix.

Zpracovává syrovou zeleninu , ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev. Lze kostičkovat a hranolkovat. Je dodáván s pěti nástavci . Momentálně nedostupné.


Praktický zelený krouhač na zeleninu s pěti výměnnými struhadly. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů krouhač zeleniny. Přídavný krouhač na zeleninu. Krouhač na ovoce a zeleninu se čtyřmi kotouči,nový.


Místo prodeje: OpavaZměněno: před dny.

Tento krouhač je bez mixéru Bamix NEFUNKČNÍ! Kompletní sada ‒ kvasicí nádoba (l), ponorné víko, dvoudílný kámen na zatížení, velká dřevěná vidlička, dřevěné pěchovadlo a krouhač na zelí. Ruční krouhač na zeleninu Ibili. Unisex, šířka – 2 výška – 1 hmotnost netto – 0. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Strouhací, krájecí, pasírovací nástavec. UMA N je universální, GSA systém který disponuje dvěma vyměnitelnými víky, umožňujícími krájení, pasírování, . Jednoduché nakrouhání ovoce, zeleniny a dalších.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Používané nádobí -Hrnce a talíře. Elektrický krouhač , ve kterém lze připravovat zeleninu , ovoce ale také ořechy. Díky možnosti výměny až druhů nástavců, lze získat vždy požadovaný výsledek.


Bamix SliceSy krouhač na maso a zeleninu , který je kompatibilní s mixéry bamix typu DeLuxe a Swiss Line, změní váš ponorný mixér bamix na plnohodnotného . Krouhací disk strouhač mm je určený pro stolní krouhač zeleniny s kat. Produkt obsahuje varianty. Je vybaven magnetickou . Bez mixéru není krouhač použitelný (nemá vlastní pohon)!


Dostupnost: skladem u dodavatele (expedice do dnů).

Baleno a uloženo uvnitř své vlastní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky