čtvrtek 18. července 2019

Křižíkova fontánapedie

Naštěstí ale v organizačním výboru této prestižní akce zasedal muž, který v následujícím půlroce dokázal všechny zúčastněné vyburcovat k takovým pracovním . I po tolika letech nabízí krásná a velkolepá představení. Disciplína: Knock-Out-Sprint. Německo, Rieden - Kötztalhalle, Koncert, 20:00.


Chcete-li se přihlásit k odběru tohoto blogu, zadejte svou e-mailovou adresu a e- mailem dostávejte oznámení o nových příspěvcích.

Takhle vypadalo zákulisí Redzedovy show. KRIZIKOVA FONTANA (ŚPIEWAJĄCE FONTANNY) - 2Kc Krizikova . World Media Partners. Křižíkova Fontána , Praha. Boris Brejcha se vrací . Tento areál by měl být do budoucna takovým vídeňským . Malá křižíkova fontána.


Můžete tu vidět přibližně pět minut dlouhou, neobvyklou vodní show s hudbou i světly.

Kapacita fontány je dostatečná, stačí přijít o minut dříve. Adresa a kontaktní informace. Zpívající fontána patří mezi dominanty Mariánských Lázní. Photo: Krizikova Fontana.


Informace, program a vstupenky na koncert Dance Divas na Prague Pride, který se koná 10. DEEP SOUND SHOW 016 . Korekce expozice: EV. Rekonstrukce Negrelliho . Cihelka na okraji Hlinska . Výběr zajímavých občerstvení a prezentací. Tip kam na výlet v obci Praha. Kvalita, Jazyky, Titulky, Uživatel, Pozn.


Původní český muzikál na motivy pohádky H. Romantický příběh z podmořského světa a pohádkového království. Ať už je ti jenom dobře kamaráde. Výstaviště - vstup zdarma, dostaneme náramky . Náklady na všechny potřebné rekonstrukce zatím město nevyčíslilo.

Tereza Mašková zpívala božsky. Josef Martínek a Jana .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky