úterý 1. října 2019

Pluska krimi

Pluska krimi

Najnovšie krimi správy zo Slovenska a zo sveta. Dopravné nehody alebo policajné vyšetrovania s denníkom Plus jeden deň. Aktuálne krimi správy z domova, nehody, policajné vyšetrovania a ich priebehy nájdete na portáli Pluska. Správy z domova a zahraničia, šoubiznis, krimi a šport Pluska. Aktuálne správy z domova, zo sveta, novinky zo šoubiznisu, športové výsledky, krimi a zaujímavosti z našich magazínov nájdete na Pluska.


Pluska krimi

IwAR3bHyFTNuEroWMw0CUDgXLL60dHr- . My, nižšie podpísaní občania Bratislavy, žiadame poslancov mestského zastupiteľstva hlavného mesta SR Bratislavy a primátora hlavného mesta SR Bratislavy, . Z menších staníc opäť najlepšie uspela Pluska. Tá včera prežila ďalší rekordný deň, keď jej spravodajstvo KRIMI atakovalo podľa našich . Meniny má Sláva, Slávka. Bezdomovec si urobil Vianoce: Z parížskeho letiska šlohol 300-tisíc! Havária malého lietadla: V . Najčerstvejšie informácie si prečítate online na titulke Čas.


Krimi Servis Zaujímavosti Kultúra Žilinský večerník Európa Voľby 20 Vražda Kuciaka Domáce správy Zahraničné správy, Peniaze, Politika Krimi. Koronavírus na Slovensku Krimi Politika Policajné kontroly Kauzy Potrebujú pomoc Komentáre Bojujme proti korupcii Zahraničné Islamský štát . Herečka Eva Krížiková zomrela v spánku v malackej nemocnici. Túto smutnú správu ako prvý priniesol portál Pluska , pre TV JOJ to potvrdila . Františkovi Zvaríkovi (†87), Eva Krížiková (†85).


Pluska krimi

So správou ako prvý prišiel portál Pluska. Stěžovala si, že neměli dost roušek. Nečekané nebezpečí potkalo malého cyklistu v lese nedaleko Košic. FOTO: Facebook/ Pluska.


Odešla klidně ve spánku,“ uvedl web pluska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky