úterý 16. května 2017

Bouda pro kachny

Popis: Prodám Husník o rozměrech 100x200cm V. Budka pro kachny - Klasik. Doporučujeme kachnám v budce udělat z mechu a trávy hnízdo, zabráníme tím . Kachník, Duck Town neboli kurník pro kachny a husy, domek pro kačeny, pro chov kachen, husník pro chov hus, příbytek pro husy, bouda , boudy, budky na husy . Vhodné prostředí pro kachny. Mimo prostorného výběhu kachnám musíte pořídit přístřešek. K tomuto účelu postačí dřevěná bouda , do které se . Prodám krmné pečivo pro zvířata - mix rohlíky, koláče, dalamánky,.


Bouda pro husy a kachny Kerbl. Robustní kurník vhodný pro kachny a husy, případně pro slepice. Králíkárna dvouposchoďová APPARTMENT - kotec pro králíky, 118x61x130cm, vč. Zděná bouda , kde je veliká zahrádka s hřištěm pro děti. Navíc mají kachny na obou lokalitách dostatek klidu, což bývá při volbě hnízdiště pro kachnu jeden z nejdůležitějších faktorů.


Neméně důležitý je takzvaný kachník neboli bouda pro kachny. Tu udržujeme čistou, suchou a zejména v zimním období zateplenou. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v . Kurník pro slepice a kachny S150.


Bouda pro kachny

Obyvatelé - indické kachny (stáří - měsíců). Zalézají do něj již od 2. Základním předpokladem pro úspěšný a hlavně zdravý chov je dostatečný výběh. Pokud mají kachny zajištěn zmiňovaný velký výběh, jedná se opravdu jen o. Materiál smrk palubky 19mm, rozměr š. Domek pro kachny z jedlového dřeva, s ochraným nátěrem asfaltová střecha proti nepřízni. Rozměry: délka x šířka x výška cm. Pro slepice a jinou drůbež kvalitní zateplené kurníky.


Přírodní palivo z čisté dřevní hmoty, vyrobeno bez pojiv Pro. Zvláštní typ budky (či spíše polobudky) používaný pro kachnu divokou je, zejména díky myslivcům, k vidění na . Dobrý den, ráda bych si pořídila do výběhu na zahradě kachny pižmové, proto studuji dostupnou literaturu a informace. Lecos už mám načteno . Kdo zhotoví kotec boudu ( kotec ) pro kachny - levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky