pátek 12. května 2017

Obrubník 50x5x20

Záhonový obrubník přírodní 50x5x20cm. Display all pictures . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obrubník betonový zahradní 1x 25 . DOPRAVA rozvoz z odběrného místa ODBĚRNÉ MÍSTO Rousínov (Brno venkov).


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Parkový obrubník sivý 50x5xcm. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: Cena je za 1ks. OBRUBNÍK PARKOVÝ 50x5x20.


Očištění vybouraných z desek nebo dlaždic s původním spárováním z kameniva těženého. Klasický parkový obrubník. Najdete v našem katalogu Strana 104. Informace o dostupnosti. Staré Město na objednávku : Kroměříž na objednávku : . Běžná cena včetně DPH: 5Kč.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Zahradní obrubník kruhový. Dnes již klasický obrubník se neustále těší velké oblibě a má velmi široké uplatnění při výstavbě soukromých a veřejných ploch. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Betonový zahradní obrubník přírodní z vibrolisovaného betonu. Betón na lôžko pod obrubník. Je vhodný pro ukončení ploch vytvořených z dlažeb a dlaždic, ukončení a ohraničení převýšení.


Celkem Ostatní konstrukce a práce. Lože pod obrubníky, krajníky nebo obruby z dlažebních . Záměna obrubníků - parkoviště. Behaton 6cm šedá, m 37 ,-, 375.


Základové patky z betonu, m3. Osazení obrubníku do lože z betonu, m. Vodorovná doprava vybouraných hmot po suchu do km. Poplatek za uložení betonového odpadu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky