úterý 16. května 2017

Mulčovací kůra 70l

Mulčovací kůra 70l

K výrobě této mulčovací kůry byla použita čerstvá kůra těch nejušlechtilejších jehličnatých stromů. Kůra mulčovací PRIMAFLORA 70L Agro CS. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy. Používejte také k vysypávání.


Mulčovací kůra 70l

Katalogové číslo produktu. Drcená a tříděná kůra jehličnatých stromů. K mulčování záhonů (zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy), okolo . Speciálně drcená a tříděná kůra je určena k zákrytu půdy a mulčování. Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan.


Chrání rostliny před vymrznutím, snižuje odpar vody z půdy a brání . Působí humusotvorně, brání prorůstání plevelů a snižuje odpařování vody. Mulčovací kůra je směsí, v níž je zastoupena drcená a tříděná kůra jehličnatých stromů. Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu.


Mulčovací kůra 70l

Děkujeme za pochopení. Dále slouží výborně k . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Dostupnost: ihned k odeslání. Produktová řada: SOL . Složení: drcená a tříděná kůra jehličnatých stromů.


Určení: k mulčování záhonů ( zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy), okolo okrasných a . Využití: okrasné rostliny,dřeviny. Měrný objem výrobku: l. Ptám se, když volně prodavana je v m3. Odpověď: Vážený zákazníku, na 1m krychlový potřebujete necelých balení mulčovací kůry ( 70l ). Surovinou pro její výrobu je stromová kůra z jehličnatých stromů se značným podílem kůry borové vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny neošetřené . AGRO Mulč pro růže slouží k dekorativnímu.


Mulčovací kůra 70l

Vyzkoušejte na své zahradě nejnovější způsob úpravy volných ploch na vaší zahradě. Jedná se o vysoce hodnotný mulčovací pokrývací a dekorativní materiál z . Slouží jako dekorační prvek a proti vypařování vody. Surovinou pro výrobu této mulčovací kůry je stromová kůra z jehličnatých stromů, zejména pak borová. Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA.


Agro Mulcovaci kura l najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky