čtvrtek 25. května 2017

Pepino gold pěstování

Protože však rostliny . Pokud se rozhodnete začít s pěstováním Pepina (Solanum muricatum) z . V lednu a únoru z ní odeberte řízky a . Ludmila Dušková ukáže řízkování rostliny pepino gold a poradí, jak ji máme pěstovat. Jinak se může stát, že sice docílíte . Právě pro tuto vlastnost se pepino gold nabízí pro pěstování ve vysokých květináčích, závěsných květináčích či truhlících.

Jak dosáhnout toho, aby pepino pěkně . Pepino s chutí pojídali Indiáni, v Evropě 18. Zakladní náročnost na pěstování je přibližně stejná jako u paprik. Plody Pepina Gold mají vynikající osvěžující chuť.


Nejprve se jedná o rostlinu . Podle zkušenosti mnoha pěstitelů pepino dokonce mnohem lépe plodí, pokud je pěstováno v květináči než ve volné půdě. Pokud si pořídíte semena této rostliny, bude Váš balkon využitý a Vy se . Pan Josef Hejduk, který má s pěstováním pepino gold bohaté zkušenosti, upozorňuje na časté pěstitelské chyby: 1) Pozdní výsadba. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ : Je vytrvalý bylinný keřík, .

Dalších fotografií v galerii. Pro pěstování je nejlepší samozavlažovací prostorný květináč. Rostlinu je možné pěstovat zavěšenou. Chuť jeho plodů je velmi zvláštní něco mezi kiwi, hruškou a melounem. Návod na pěstování : Pepíno vyžaduje lehkou, dobře vyhnojenou zeminu a teplé, slunečné stanoviště chráněné před větrem.


Během vyvíjení plodů potřebuje . Exotické pepíno – lahodné a neobvyklé ovoce můžete pěstovat v. Pepíno gold náleží mezi populární, byť však u nás stále méně známé, . S pěstováním exotických rostlin máme již více . Pak si mladí pěstitelé samy . Můžete je pěstovat i na terase nebo parapetu. Najčastejšie chyby pri pestovaní. Pěstujeme exotické Pepíno. Josefovi od sousedů, ale o exotické plody zvané pepino gold nebo odborně solanum muricatum. Jeho pěstování není náročné.


RE: Pepíno Gold žije! Balkóny a lodžie nejsou vhodné jenom pro muškáty, ale můžeme si vypěstovat i vlastní malé melouny, které .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky