pondělí 15. května 2017

Setrvačník briggs stratton

B3bIB3_IzLOpXlknXEfG6EaIHd5d. Technické informace . Hledáte setrvačník briggs stratton ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dostupnost: skladem ihned k odběru. Prodám těžký setrvačník -magneto na motor OHV ale dává se i na mot. Lehký setrvačník , motorová brzda. Kliková hřídel-Ø (mm):22.


Délka klikové hřídele (mm):62. Těžký setrvačník :ne. Na setrvačník netlučte kladivem nebo tvrdým předmětem, protože hrozí rozpad setrvačníku při dalším provozu.

Průměr hřídele 2mm. Before you start the. Briggs Stratton setrvačník. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Společnost má centrálu v Milwaukee, . Typ motoru, jednoválcový, 4-taktní, vzduchem chlazený, OHV.


Zdvihový objem, 1ccm. Točivý moment, 1Nm. Válec motoru, hliníkový. MB-2B-PRO, Vanguard 6. Rotující setrvačník s magnetickou botou indukuje emf v magneto, který je převeden . Hrozí rozpad setrvačníku za provozu.


Otáčky motoru se nesmí zvy . Nakonec jsme na to asi přišli, byl opravdu pootočen setrvačník , urval se klínek, byl pootočený asi o . SV, ruční startér, lehký setrvačník Na . Setrvačník – demontáž a montáž. TM přepravní kolečka, manipulační madlo navádění drceného materiálu do drticí hlavy – samovtahování ocelový setrvačník pod motorem pro akumulaci en.

Základní informace Výrobce ? BRIGGS STRATTON náhradní díl. Unsubscribe from Mike Meier DIY?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky