úterý 23. května 2017

Kuchařský nůž

Kvalitní kuchařské nože potřebuje profesionální kuchař i každý kdo rád vaří. Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni. Kuchařské nože najdete na wusthof.


Vyberte si ten správný nůž podle značky. Prémiové neměcké značky WMF, Zwilling.

V každé kuchyni by mělo být několik základních kuchyňských nožů a chybět by neměl také kuchařský nůž , který je vhodný na porcování masa. Profesionální nože, nástroje, ocílky a brusky německé firmy F. Nakupujte přímo u autorizovaného prodejce! Kolekce elegantních kuchyňských nožů Swiss Modern nabídne nejen působivý výkon, ale i vizuální potěšení, které z vaření vykouzlí . Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení . Hodnocení produktu: (recenzí).

Další nabídka za 5Kč. Skladem – můžete mít zítra. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Aby bylo možné vyrobit kované kuchařské nože zn. DICK je zapotřebí více než úkonů. Výkovky z oceli, vyrobené bez svarů hoří pod vysokým tlakem, ocel je.


Fanoušky Zdeňka potěší, že je nůž na čepeli vybaven jeho podpisem. Tento základní nůž má skvělý tvar a pevné ostří pro přípravu masa, zeleniny i ryb. Nůž pro pravé šéfkuchaře z vysoce kvalitní německé oceli Solingen tvrzené ledem pro maximální odolnost proti otupení a zlomení.


Perfektně vyvážené těžiště . Díky struktuře a materiálu povrchu rukojeti, nůž nebude v ruce klouzat ani po znečištění. Klíčové vlastnosti: .

EPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 55- pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné . Využijete-li nůž s extra širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Pro kvalitní zpracování bude oblíbeným nástrojem v každé moderní kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky